2777
2789

واااا 

بگو ببخشید عباس اقا من زندگیمو ول میکنم میام دستوای تورو انجام میدم 

بعضیا فکر میکنن عروس گرفتن انگار کلفت گرفتن اشتباه میگیرن 

بدم میاد از ادم توقع بیجا دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی خب مادرجون اون عروست بالا سرت نزدیکتره مگه برات غذا درست نمیکنه 

بستگی داره اکه میخوای کلا گربه رو دم حجله بکشی و برات مهم نیس ب چشمشون عروس بده باشی رک بگو من خونه مادرمم اینکارا رو نمیکنم

اگه هم میخوای با سیاست پیش بری بیشتر از ماهی یه بار نرو براش غذا درست کن و بهانه بیار ک کار زیاد داری وسرت شلوغه وقتی هم مهمونی ی کمک کوچیک بکن وبیا زود بشین 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

اگه ناتوان هست و سنش خیلی بالاست ، پسراش یه خانم که رسیدگی کنه و کارهای خونه مادرشون رو انجام بده به خدمت بگیرن ماهانه هزینه اش رو بدن که وظیفه شونم هست فردا دو برابر ارث میبرن پس باید این رسیدگی ها رو داشته باشن پسراش

عجب 
اگه ناتوان هست و سنش خیلی بالاست ، پسراش یه خانم که رسیدگی کنه و کارهای خونه مادرشون رو انجام بده به ...

ناتوان که نیس  الان خودش کاراشو میکنه ولی خب پیره دیگه

کاربری دستِ دو رفیقِ جون جونی 👯‍♀️❤🧸  رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊