2777
2789
عنوان

شما اگه پرستاری آزاد بیارید ولی وضع مالیتون فقیر باشه میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۴ سال پیش دانشجو علوم پزشکی بودم الان نمیدونم چنده اما میدونم وامای خوب و راحتی میدن

مرسی جواب دادی 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
حالا سوال درامد حاصل از شغل پرستاری چقدره؟

۲۵الی ۴۵اینا ماهانه

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
برو فکر کنم بتونی ماهی پنج تومن چیزی نیست برو سرکار طلا بفروش می ارزه.مگه اینکه با خود ماهیت رشته مش ...

ماهیت پرستاری خیلی هم عالی و بالاس،هر چند من پرستار نیستم اما خدایی تو بیمارستان ارج و قرب دارن

۲۵الی ۴۵اینا ماهانه

جوونی مثل تو انرژی بالایی داره طبیعتا نباید سخت باشه برات مثل پدر یا مادرت شغلی رو هم داشته باشی عزیزم درسته؟

بلاخره سن جوانی سن تلاش و پشتکاره سن پدر یا مادرت اگر بود باید فقر رو قبول میکردن یه لقمه بخورن تا ببینن خدا چی بخواد

ولی کسی مثل تو باید تلاش کنه چون جوهر جوانی داری

اکثرا ۲۰ تومنن عزیز مگه اضافه کاری بردارن

از یه پرستار پرسیدم گفت ۲۵میدن دو شیفت کار کنی ۴۰ ۴۵ هم میگیری حالا سابقه کار و اینا هم مهمه 

جوونی مثل تو انرژی بالایی داره طبیعتا نباید سخت باشه برات مثل پدر یا مادرت شغلی رو هم داشته باشی عزی ...

مرسی عزیزم اره  درست میگی  باید سعی کنم کار کنم حداقل تابستونا کار کنم  احتمالا اگه نرم بعدا افسردگی بگیرم که چرا این موقعیت خوب رو از دست دادم 

اوهوم ولی بازم می ارزه برو اگه هدفت چیز دیگه نبوده خوبه آیندت تضمینه

اره میرم چون میدونم نرم پشیمون میشم 

خوبه پس راستی مبارکت باشه😁😍😍✨

مرسی عزیرم 🌹🌹

مرسی عزیزم اره درست میگی باید سعی کنم کار کنم حداقل تابستونا کار کنم احتمالا اگه نرم بعدا افسردگی ...

نیاز به همصحبت داشتی رو من حساب کن 

دوست دارم کمکت کنم و راهنماییت کنم

2810