2777
2789
عنوان

شما اگه پرستاری آزاد بیارید ولی وضع مالیتون فقیر باشه میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 48 پست
ترمی چقدر ؟ شاید بشه با کار کردن درآورد

ترمی ۱۲ الی ۱۵

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

نه...چون همه اش باید نگران شهریه باشم

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایطا فرق میکنهسکی که نتونه پشت بمونه و بیاره ،عالیهه من اگه اورده بودم صد درصد میرفتم،بعدا جبران م ...

اره ایشالله بعدا جبران میشه کاش بشه  تا سال دیگه ازدواج کنن پسره خرجشو بده 😂

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

میتونی بری به شرطی که خانوادت با کار کردنت اوکی باشن

البته سال اولش نمیتونی کار کنی خانوادت باید هزینت رو بدن

تابستون ۳ماهش رو نیتونی بری کار کنی حتی شده فروشندگی فروشگاه ها و تقریبا هزینه ۲ ترم تو سال پیش روت رو تامین کنی

هر طور شده میرم

من میگم برم شاید تا یه سال دوسال دیگه ازدواج کردم بعدش پسره خرجشو داد ولی بعدش جبران میشه برا دوتامون ترمی 12الی 15تومنه شهریه اش 

میتونی بری به شرطی که خانوادت با کار کردنت اوکی باشنالبته سال اولش نمیتونی کار کنی خانوادت باید هزین ...

اره فکر خوبیه تابستون باید کار کنم نه باو اکی هستن 

صندوق رفاه دانشجویی وام میده ،بگیر بپرداز

چقد وام میده حدودا ؟

برو فکر کنم بتونی ماهی پنج تومن چیزی نیست برو سرکار طلا بفروش می ارزه.مگه اینکه با خود ماهیت رشته مش ...

نه باوعاشق پرستاریم 

ترمی چقدره

۱۲الی ۱۵

2810