2777
2789

رشت هستیم . تو این ترافیک باید کلی تو راه بمونیم ، بگردیم دنبال جای پارک ، همه اینا یه طرف کلی منتظر بمونیم تا توسط پزشک ویزیت بشیم . یه ویزیت ۵ دقیقه ای . 

الآن امشب ۸ونیم مامانم نوبت دکتر داره . من میرم زودتر پذیرش میکنم بعد ساعت یک شب میریم ، باز یا مقدار منتظر میمونیم تا ویزیت بشیم 😔

تو شهر شما هم اینجوریه ؟ واقعا یه دکتر رفتن ساده عذاب آوره برام ‌

معمولا دکترای خوب اینجورین.منم ساعت ۸ شب نوبت دارم .چاره ای نیست دیگه باید برم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا دکترای خوب اینجورین.منم ساعت ۸ شب نوبت دارم .چاره ای نیست دیگه باید برم

همین یه دکتر اسمش به کار خوب در بره . همه میرن پیشش . این دکتر ما روزانه ۲۰۰ تا مریض پذیرش میکنه .

اره من عزا میگیرمالان روماتیسمم عود کرده نمیخوام برم ترافیک و نوبت دکتر بکشممن بدبخترم چون اضطراب اج ...

ولی مجبوریم بخاطر سلامت خودمون این سختی هاشو تحمل کنیم . 

همین یه دکتر اسمش به کار خوب در بره . همه میرن پیشش . این دکتر ما روزانه ۲۰۰ تا مریض پذیرش میکنه .

همه میخوان هزینه ای که میکنن نتیجه بگیرن.

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
اره من عزا میگیرمالان روماتیسمم عود کرده نمیخوام برم ترافیک و نوبت دکتر بکشممن بدبخترم چون اضطراب اج ...

علایم روماتیسم چیه؟چجوری فهمیدی؟

آره . واقعا هم هزینه های پزشکی حتی با وجود بیمه و تکمیلی خیلی زیاده .

بیمه ها که داغونن .بازم باید کلی پول بدی

بیمه ها که داغونن .بازم باید کلی پول بدی

آره . من رفتم داخل مطب سونو شدم . تکمیلی البرز هستم . بعد نوشته چون داخل مطب بوده هزینه ای پرداخت نمیشه . 

خب تشخیص پزشک سونو بوده. چه ربطی داره کجا انجام بشه . به هر بهونه ای از پرداخت فاکتورها امتناع میکنن .

آره . من رفتم داخل مطب سونو شدم . تکمیلی البرز هستم . بعد نوشته چون داخل مطب بوده هزینه ای پرداخت نم ...

بهونه هاشون الکیه .هرماه کلی پول میگیرن.

بیمه تکمیلی ما کوثره اصلا خوب نیست ولی شنیدم البرز خوبه که

علایم روماتیسم چیه؟چجوری فهمیدی؟

درد داشتم توی مفصل هام

جوری که گریه میکردم مخصوصا هوا تاریک میشه

رفتم دکتر ازمایش نوشت اونجا مشخص شد

ارتروز هم دارم

علائم خشکی چشم صبح ها

درد مغصل ها 

نمیتونی صبح ها دستت رو مشت کنی

و....