2777
2789
عنوان

میخام صدوسی گرم طلامو بفروشم بدم مبل و …

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 55 پست

برای فروش ۱۳۰ گرم. تقریبا. با کمترین اجرت حساب کنی. ۱۵۰ ضرر میکنی 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
ی مثال بود بعضیا پول ندارن ولی با قرض خونشون مثلا زیبا میکنم روزی ی مدلنمنظورم اینه پول ک داشته باشی ...

نه گلم 

ببین ما یه فامیلی داریم خیلی پولدارن 

کلی باغ و کارگاه اینا دارن

ولی خونه زندگیشون مدل لباس پوشیدنشون فقیرانس

اصلا روی خوشی نداره اینجوری

الان عقل مردم به چششونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قشنگن ولی طلا نفروش بعدم چقدر گرون ۱۳۰گرم خیلی میشه عکسشو ببر چهاردنگه یا قلعه میر بگو برات بسازن ار ...

کلا مبل و ناهار خوری ۸ نفره با ست آیینه کنسول و میز تلویزیون در میاد ۴۰۰

۱۵۰ م؟

بله طلا تون رو خیلی بترکونن ۲۰.  تا۳۰ تومن هم زیر قیمت. هر گرم طلا میخرن(برفرض ۴ ملیون بخرن از شما ) بعد همین گرم طلا رو شما بخوایید الان برید بخرید  گرمی. حداقل با کمترین اجرت ۸۰۰ تومن بالا براتون میوفته ۸۰۰. ۹۰۰ تومن  بدون کارمز و...گرمی ۳ام اونور ضرر کردین. میشه. که میشه ۱۵۰ ملیون 

البته هرگرم طلایی که میخرید. اجرت و مارمزدش خیلی خیلی بالاتر از چیزیه که من براتون گفتم 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
گلم حسرت چی؟؟ اتفاقا طلا رو می‌خرن که موقع خونه خریدن و ساختن و موقع ماشین خریدن بفروشن، دقیقن منم ط ...

حسرت بی طلایی   دیگه هیچی برام نموند دیگه ام نمیشه خرید 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
منم همینطور من طلاها مجردیمم بودن، یه جفت گوشواره داشتم خیلی دوستشون داشتم🤕حالا ما طلا فروختیم، باز ...

ازمنم طلا مجردی بودن الان هیچی ندارم ولی بیخیال خداروشکر خونه وماشین داریم 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم