2777
2789
عنوان

میخام صدوسی گرم طلامو بفروشم بدم مبل و …

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 55 پست
بنظرم ادم داخل خونش خالی باشه ولی حساب بانکیش پر باشه و طلا بخرعسالها بگذره می‌فهمه چ گنجی داره

خب حساب بانکی پر باشه به چه درد میخوره

بنظر من آدم باید از پولش استفاده کنه

وسایل خونه جوریه که قشنگ باشه آدم دلش وا میشه

یکیم بیاد خونت نمیگه چقدر املن

بفروش🤩 از هرچیزی که خوشت میاد و حالتو خوب میکنه استفاده کن

این بفروشی ک گفتی برا طلا اصلا درست نیست

آدم وقتی پول اضافه داره اون کارو می‌کنه

ن دارایی مثل طلا بفروشی بری تیر تخته بخری 

دوروزه دیگ پشیمون بشی بشه حال بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم طلامو دادم خونه ساختیم ی مقدارشم دادم ی ماشین صفر گرفتیم الان حسرت میخورم

گلم حسرت چی؟؟ اتفاقا طلا رو می‌خرن که موقع خونه خریدن و ساختن و موقع ماشین خریدن بفروشن، دقیقن منم طلاهامو موقع ماشین خریدن و زمین خریدن فروختم، طلا رو میشه باز تیکه تیکه خرید، اما ماشین و خونه و زمین رو نمیشه که تیکه تیکه خرید 😂😂

منم طلامو دادم خونه ساختیم ی مقدارشم دادم ی ماشین صفر گرفتیم الان حسرت میخورم

منم همینطور 

من طلاها مجردیمم بودن، یه جفت گوشواره داشتم خیلی دوستشون داشتم🤕

حالا ما طلا فروختیم، بازم سرمایه امونو داریم، اسی میخواد بده چهارتا تیر و تخته که دوسال دیگه از مد برن و خراب شن، بی عقلیه واقعا

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

طلاهای من هی شکست بردم تعویض کلا ضرر شد برام کاش یکی بود میگفت همون شکسته شو نگه دار 

حالا تونفروش بنظرم

چون دیگه خریدش محاله

داره میشه گرمی پنج تومن

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
خب حساب بانکی پر باشه به چه درد میخورهبنظر من آدم باید از پولش استفاده کنهوسایل خونه جوریه که قشنگ ب ...

ی مثال بود بعضیا پول ندارن ولی با قرض خونشون مثلا زیبا میکنم روزی ی مدلن

منظورم اینه پول ک داشته باشی سرمایه داشته باشی وسایل خونت بیکلاسم باشه پولدار بحساب میای

بعدشم ب حرف بقیه چرا باید دکور خونتون عوض کنی بدرک بزار بگن امل

این بفروشی ک گفتی برا طلا اصلا درست نیستآدم وقتی پول اضافه داره اون کارو می‌کنهن دارایی مثل طلا بفرو ...

من نظرمو گفتم عزیزم .شماهم نظرتو گفتی .حالا دلیلی نمیبینم همو توجیه کنیم .

من ترجیح میدم طلا دستم نندازم ولی هرروز صبح که پامیشم رو مبلی بشینم که حالمو خوب میکنه خودمو تو ایینه ای ببینم که حالمو خوب میکنه .از کجا معلوم فردا زنده باشم (دور از جون استارتر) پولامو طلاهامو جمع کنم واسه آینده ای که معلوم نیست یه ساعت بعد هستم یا نه؟ این نظر منه .

من نظرمو گفتم عزیزم .شماهم نظرتو گفتی .حالا دلیلی نمیبینم همو توجیه کنیم .من ترجیح میدم طلا دستم نند ...

حرفتون درست هرکس نظری داره. منم دنبال توجیح نبودم یا نظرتون عوض کنم و حرف تاثیر گزاری بزنم براتون

ولی همین میگین از کجا معلوم دوروزه دیگ زنده باشیم

از کجا معلوم خیلی عمر‌کنیم و بدون سرمایه زندگی بچرخونیم 😀

حرفتون درست هرکس نظری داره. منم دنبال توجیح نبودم یا نظرتون عوض کنم و حرف تاثیر گزاری بزنم براتونولی ...

همش احتماله که چقدر عمر کنیم و نکنیم .ولی من دوست دارم تو لحظه زندگی کنم شایدم اشتباه میکنم ولی حالم اینجوری خوبه