بنظرتون این کار کنم چون خیلی ب دلم نشستن مبلا همسرمم میگه بفروشی دیگ بعدش از طلا ملا خبری نیست ولی اون مبلا و ستش خیلییییی خوشگلن من عاشق وسایلای خونه هستم خانوما
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
گلم حسرت چی؟؟ اتفاقا طلا رو میخرن که موقع خونه خریدن و ساختن و موقع ماشین خریدن بفروشن، دقیقن منم طلاهامو موقع ماشین خریدن و زمین خریدن فروختم، طلا رو میشه باز تیکه تیکه خرید، اما ماشین و خونه و زمین رو نمیشه که تیکه تیکه خرید 😂😂
من طلاها مجردیمم بودن، یه جفت گوشواره داشتم خیلی دوستشون داشتم🤕
حالا ما طلا فروختیم، بازم سرمایه امونو داریم، اسی میخواد بده چهارتا تیر و تخته که دوسال دیگه از مد برن و خراب شن، بی عقلیه واقعا
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
من ترجیح میدم طلا دستم نندازم ولی هرروز صبح که پامیشم رو مبلی بشینم که حالمو خوب میکنه خودمو تو ایینه ای ببینم که حالمو خوب میکنه .از کجا معلوم فردا زنده باشم (دور از جون استارتر) پولامو طلاهامو جمع کنم واسه آینده ای که معلوم نیست یه ساعت بعد هستم یا نه؟ این نظر منه .