2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51645 بازدید | 351 پست
بخدا موهام داره سفید میشه فک کنم اصلا عمرم از استرس قد نمیده کنکورشو ببینم 😔

شما خودت به روانپزشک نیاز داری وگرنه روان بچه هاتو داغون میکنی، حداقل برگرد سر شغلت بذار بچه هات یکم نفس بکشن اونجوری راحتترن

عزیزم از سوالا توخونه از دخترت امتحان بگیر ببین بلده؟ واینکه مدرسه ای که همش پول باشه جالب نیس.چرا ...

بله گلم همونا و حتی سخت ترشو ازش گرفتیم تو نصف تایم کلاس جواب داد همه رو عالی 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودت به روانپزشک نیاز داری وگرنه روان بچه هاتو داغون میکنی، حداقل برگرد سر شغلت بذار بچه هات یکم ...

والا رفتم گفت مشکلی نداری فقط زیاد به مسایل فکر میکنی 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

چرا همه بهت گفتن این سخت گیری ها بد ؟ خب درس نخون چیکار کن مثل بعضی بچه ها خوب که صبح تا شب پای گوشی هستن و پدر و مادرهای بی فکر هیچ نظارتی روشون ندارن 

استارتر من یکی رو میشناسم همین سخت گیری ها رو داشت پسرش از ابتدایی کانون میرفت الان دندون تیپ یک میخونه

همکلاسی من دوباره از ابتدایی کانون رفت و کلی سخت گیری رتبه صد و خورده شد اصلا گوش نگیر پولش رو تو میدی حرصش رو کاربر ها میخورن 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 

شما باید مشکل بچه تون رو از طریق روانشناس حل کنید 

اینکه بچه تو محیط شلوغ نمیتونه امتحان بده خیلی بد هست  باید درمان بشن 

توضیحاتی که دخترت گفته برای منکه قابل قبول نیست اینکه کلاس شلوغه یا هرج و مرج 

اینکه حداقل یه سوالم جواب نداده موقع امتحان دادن معمولا کسی حرف نمیزنه 

به نظر منکه تعویض کلاس هم کاری نمیکنه 

اما کلا زندگی رو برای بچه هشت ساله سخت گرفتی 

من و خواهرم تو مدرسه پایین شهر با پنجاه تا همکلاسی درس خوندیم هیچ کدوم نه بی ادب شدیم نه بی سواد 

خواهرام رتبه سه رقمی کنکور و رتبه تک رقمی ارشد شدن 

مشکل بچه شما با رفتن به مدرسه غیر انتفاعی حل نمیشه اگه مدرسه دولتی هم بزاری چون بچه تو محیط شلوغ تمرکز نداره بازم مشکل داره

شماهم به خودت سخت گرفتی هم به بچه کلاس اولیت کلا خیلی توقعشم بالا اوردی این همه هزینه برا بچه کلاس اولی والا بچه ها همشون یک دوره نیاز دارن که مامانشون تو تابستون کار کنه اوکی میشن مگه تیز هوشان میهاسته بره این همه هزینه کردی برا فارسی و ریاضی اول 

حتما از کارا و سختگیریاتو و حساسیتایی که در حق بچت میکنی خوب توضیح ندادی راستشو میگفتی خون بچمو تو شیشه کردم

ربطی نداره بچه خودش باید حواسش به درس باشه بعدشم. مگه مارفتیم غیرانتفاعی همه دولتی بودیم یه کاره شدیم شیطونی وحواس پرتی بچه رو به حساب مدرسش نزار اینابهانست وگرنه دخترخالم ازاول تومدرسه دولتی بود الان نهم غیراز بیست تو کارنامش نمیبینی بعدداداشش که غیرانتفاعی بود همش صفر 

مشکل نداری حساسیت زیاده چیزهایی که شاید دغدغه بچه نبوده را شماخودت بزرگ کردی ان راهم حساس کردی بنظرم مدرسه ش را نباید تغییر میدادی البته اگه سطحش اوکی بوده

من الان دخترم اوله دولتی میره بچه بی ادب هست خانمشون گفته یکبار حرف زشت بزنی بیرونت میکنم دیگه ان بچه هیچی نگفته اینقدر معلمش عالیه که ادم از صدتاغیرانتفاعی جلوتره یعنی معلمش واقعا مایه میذاره اصلا تکلیفی ما نداریم براخونه اینقدر خوب یاد میگیرن بچه ها 

خواهرمنم مثل شماس مثلا حتی تو برافرم لباس بچه هاشم ناراحت بودکه زشتن  بهش گفتم خیلی بچه ها اصلا دغدغه ندارن تو حساسی تا قبول کرد

ربطی نداره بچه خودش باید حواسش به درس باشه بعدشم. مگه مارفتیم غیرانتفاعی همه دولتی بودیم یه کاره شدی ...

معلمش گفت بشدت اروم و مودبه سرکلاس و درسو خیلی خیلی سریع میفهمه و دستشو بالا میبره و داوطلبه برای پای تخته رفتن اما برگه رو سفید میده فقط 

خودش میگه دارم فکر میکنم اما بچه ها یسره پچ پچ میکنن بعضیاشون ، بعضی هم اصلا به معلم توجه نمیکنن بلند بلند حرف میزنن 

یا بعضیا هنوز دو خط ننوشتن داد میزنن من تموم من تموم 

گفت سردرد و گوش درد میشم تو کلاس 

چقدر عجبین البته مثل شما داریم مادر پدر به قول شما کله گنده بچه ننر و لولشون رو بردن مدرسه غیر انتفاعی فقط ۴ تا شاگرد مثل خودش داره کل روزم کلاس اموزشی عملی دارن برا هر درسی.اینم مثل شما همه درسا و نمرهاش خوبه معلما و مدیرا به خاطر پول و اینکه هرسال بیاد بهش نمرهای  الکی میدن ولی مشخصه کلا چیزی یاد نگرفته و تو فاز بازیگوشیه .حرف هم بزنی کارنامش میاره میگه نگا بچم بگه خنگ بود معدلش ۱۹ میشد؟!!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
واقعا مدارس غیر انتفاعی اصلا بدرد نمیخورن من هرکیو دیدم تو اطراف رفته غیر انتفاعی بلانسبت هیچی حالیش ...

همینو بگو من خودم دوسال غیر انتفاعی درس خوندم هیچی یاد نگرفتم والا فقط نمره میدادن الکی😐😑

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
حتما از کارا و سختگیریاتو و حساسیتایی که در حق بچت میکنی خوب توضیح ندادی راستشو میگفتی خون بچمو تو ش ...

نه اتفاقا بهش گفتم مادر بشدت حساسی ام 

و بچه رو هم اصن تنها برد اتاق و بچم اخلاقی ک داره اینه ک چیزی اذیتش کنه مخفی نمیکنه اصلا و مشاور گفت همه چیزو بم گفته 

خودم خواستم اینجوری تربیت شه ک اگه کسی براش مزاحمت ایجاد کرد یا ازارش داد فورا اطلاع بده ک کمکش کنیم 

معلمش گفت بشدت اروم و مودبه سرکلاس و درسو خیلی خیلی سریع میفهمه و دستشو بالا میبره و داوطلبه برای پا ...

همینارو با معلم یا مدیرش درمیون بزار هرچیز گرون وهرجای گرونی دلیل بر مرغوب بودنش نیست کلی وقت باید سرکلاس باشه این روند ادامه پیدا کنه ازدرس فاصله میگیره

2810