2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51645 بازدید | 351 پست
مگه کلاس اول و دوم چقدر درس داره که کل تابستونو بچتو گذاشتی لای منگنه با معلم خصوصی؟ چرا خودت به بچه ...

دقیقا کلاس اول و دوم چیزی نداره که بخوای سه ماه تابستون در حال دوره کردن قبلیا و آمادگی برای بعدیا باشه بچه

تازه اسی میگه خودم سمپادی بودم،چرا خودش با بچش کارنکرده عجیبه برام خیلی😳

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ربطی به شلوغی کلاس ندارهگاهی اوقات بچه‌ها بلدن ولی جواب نمیدن من خودم اینجوری بودم حس کنجکاوی ...

بخدا موهام داره سفید میشه فک کنم اصلا عمرم از استرس قد نمیده کنکورشو ببینم 😔

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
برام جالب اود گفتین سه زبانهپسر من از ۶ سالگی ترکی آذری،استانبولی و فارسی و انگلیسی فول بود ولی هیچ ...

ترکی زبان نیست پس چیه؟😄

من الان بلد نیستم یبین چقدر از من جلوتره

زبان رو چطوری شش سالگی فول بود؟

من الان کارشناسی ارشد مامایی ام گلم و شاغل در بیمارستان بودم بخاطر دوتا دخترام از کار اومدم بیرون که ...

کاش شما سر کار میرفتی 

خواهرانه بهت میگم دست از سر بچه مظلوم بردار 

به خودت بپرداز 

اون بچه باید خودش بزرگ بشه و با مسائلش کنار بیاد 

بله دارم متاسفانه چون خودم سمپادی بودم و عاشق درس الان دلم میخاد بچم مث خودم باشه میدونم اشتباهه بچم ...

بچت به بیش فعال ها نمیخوره ها!! از الان بچت و قرصی نکن اعتماد به نفسش میاد پایین

صد درصد برو پیش یه روانشناس دیگه

دقیقا کلاس اول و دوم چیزی نداره که بخوای سه ماه تابستون در حال دوره کردن قبلیا و آمادگی برای بعدیا ب ...

چون دوتا هستن گلم اون یکی بیش فعاله و نمیزاره این یکی با ارامش درسش بدم 

خودم با اون بیش فعاله کار میکنم این یکیو میفرستم کلاس خصوصی 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
والا جفت بچه های من دولتی میرن و من به شدت راضیم با اینکه هر کدوم کلاسشون ۳۰ نفر بیشترن خیلی هم مدرس ...

خداروشکر ، اما هرکس که بین فامیل و آشنا دیدم که رفتن دولتی اوضاع درسیشون خوب نبوده یکیشون که با دخترم هم پایه س سوالات رو می‌فرسته دخترم جوابشو می‌نویسه می‌فرسته براش البته اینم بگم که والدین هم خیلی مهمه تو درس بچه ها  من خودم اهمیت میدم به درساش تمرین می‌نویسم انواع کاردستی و آزمایشات علوم انجام میدیم معلمشون تشویق می‌کنه دخترم اعتماد به نفسش بالا میره

محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

اووووووه اوه همه بچه هابی ادب وفحش میدن لابدغیرانتفاعی همه باادبن. وهیچ فحشی بلدنیستن مشخصه ازبس فضولن که دخترت نتونسته درست جواب بده

محیط شهر ما چون از شهرک های اطراف هم میان یکم دولتی هاش بچه هاش ادب شون پایینه متاسفانه گلم و فحش و ...

یادبگیره اشکالش چیه 

من بچه هامو از اول گذاشتم مدرسه دولتی قبل شروع سن مدرسه شون مفصل باهاشون صحبت میکردم بهشون گفتم همه ادما فحش دادن بلدن حرفای زشت بلدن کارای زشتم بلدن مث دزدی یا هرچی که زشته ولی مهم اینه ادب بهت حکم میکنه تو اون حرفا و کارای زشتو تکرار نکنی وگرنه منی که مادرتون هستم یا پدرتون ماهاهم فحش بلدیم ولی تکرارش نمیکنیم پس هرچی شنیدی یا دیدی یادت باشه شما تکرار نکنی و کاری نکنید بگن مادرش خوب تربیت نکرده 

خداروشکر مرتب و با ادب بودن تو تمام این سالها 

مهم ترین چیز اینه اگر حرفی میزنیم با دلیل و منطق بیان کنیم بچه فکر میکنه میپذیره و یادش میمونه ولی حالت دستوری یا تنبیه جوابگو نیس 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
دقیقا کلاس اول و دوم چیزی نداره که بخوای سه ماه تابستون در حال دوره کردن قبلیا و آمادگی برای بعدیا ب ...

آره واقعا ابتدایی چیزی نداره

من خودم حتی با شعر و آهنگ دارم به دخترم انگلیسیم یاد میدم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من الان کارشناسی ارشد مامایی ام گلم و شاغل در بیمارستان بودم بخاطر دوتا دخترام از کار اومدم بیرون که ...

خیلی هم تاپ نیست آدم فکر میکنه سمپادیا میشن پروفسور سمیعی و امثالهم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچت به بیش فعال ها نمیخوره ها!! از الان بچت و قرصی نکن اعتماد به نفسش میاد پایینصد درصد برو پیش یه ر ...

بخدا درمونده شدم دکتر گفت اختلال تمرکز داره دارو داد 

خوب بود داروهارو خواستم قطع کنم ک باز اینجوری شد سر این کلاسم فقط اینجوری میشه 

2810