2777
2789
عنوان

چقد رو مخن اینا که میان میگن زشتن

150 بازدید | 12 پست

بعد  خودش میدونه زشت نیس فقط چس میکنه میخاد صد نفر بهش بگه وا تو که خیلی خوشگلی

خب تو ک میدونی گوه نخور

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

چقد بی ادب شدم ببخشید 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی وقتا این حس به ادم دست میده دست خودمونم نیست... 

مثل شما که نتونستی جلوی زبونت رو بگیری

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

رو اینا باید عیب و ایراد بزاری حالشون جا بیاد 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
بعضی وقتا این حس به ادم دست میده دست خودمونم نیست... مثل شما که نتونستی جلوی زبونت رو بگیری

نه راست میگه بعضیا پر واضحه دارن الکی میگن 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

خب بنده خدا ها بیان بگن خوشگلم که همین جا میکوبن نابودش میکنن 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بعضی وقتا این حس به ادم دست میده دست خودمونم نیست... مثل شما که نتونستی جلوی زبونت رو بگیری

حتی اگر ملکه انگلستان باشی

یه جاهایی خصوصا وقتی دیگران لهت میکنن

هی از خودت میپرسی چرا؟ مگه من چی کم داشتم و.... طول میکشه تا ادم سابق شی

در مورد افرادی که میگن ما زشتیم هم همینطور صدق میکنه! 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مهم نیست اونا الکی میگن یا نه

ما باید شعور داشته باشیم و اگه از یه تاپیکی خوشمون نیومد اونو ترک کنیم نه اینکه به طرف مقابل بی احترامی کنیم

جالبه اینجا طرف بگه زشتم .. میان میگن وااای به این خوسکلی !! بگه خوشکلم میگن خیلیم معمولی رو به پایی ...

تنها راه اینه که هیچی نگی😅

منم گه گاهی عکسمو میذارم از بچه ها میخوام نظر بدن، نمیگم خوشگلم یا زشتم