2777
2789

امروز میخواست بره سرکار منم آزمون داشتم دیرش شده میخواست من ببر خونه دوستم با اون برم 

بعد با دختر خالم میخواستن برن من دیر آماده شدم 

بعد من تو خیابون خلوت ول کرد رفت گف خودت برو ب درک 

بعدش بهم زنگ زد کاش جوابش نمی‌دادم تا نگران میشد 

خب عزیزم اونم حق داشته سرکار ک نمیتونه دیر کنه طما باید زودتر آماده میشدی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ولی نباید تنها ولم میکرد

عزیزم اولا ک شما بچه نیستی دیگه ماشاالله خانمی شدی برا خودت دوما کسی ک شاغله مسئولیت پذیر باید باشه اولویت شغلش باشه وگرنه نباید کار کنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

متولد هشتادی؟

۱۷

اوووو خب دیگه تو این سن اصا نباید واستی مامانت برسونتت ک باید از همین الان مستقل بشی

اره ولی خب یکم ترسناکه😂

نه نترس اگه بترسی تا آخر عمرت وابسته ای مامان نبود بابا بابا نبود شوهر شوهر نبود بچت ازمن بتو نصیحت حتی کارای مامانتم تو برو انجام بده هرچی بیشتر تو جامعه باشه زرنگ تر و مستقل تر میشی 

همینجا ببین چقد خانما مینالن شوهرم نیومد ببرتم بازار شوهرم بیرون نمیبرتم شوهرم احازه نداد برم خونه ننم 

چرا؟ 

چون وابستن زن ک مستقل باشه هیچکس نمیتونه بهش توسری بزنه

اکه واقعا ول کرده اشتباه کرده. اولویت اول بچه آدمه. مگه اینکه کارش جوری باشه که با جون مردم سرو کار داشته باشه در اون صورت هم باز باید بچه هاش و موقعیت رو مدیریت کنه. شاید ظاهرا ول. کرده و رفته از دور حواسش بهت بوده

مزسی حرفتون کاملا درسته 🤍

ببین اگه چشمت به این باشه ک مامانم چیکار کرد چیکار نکرد تا آخر عمرت درجا میزنی الان منتظر میشی برسونتت فردا منتظر میشی خرجتو بده واین باعث میشه به به زندگی سطح پایین بخور نمیر رضایت بدی 

ولی کسی ک رو پا خودش وامیسته انتظار ازبقیه نداره هرروز موفق تر میشه چون هدف داره انگیزه داره از تمام وجودش مایه میذاره بهشون برسه 

به چشمم صدتا موردشو دیدم ک مادرپدره همایت میکردن اینام همیشه درجا میزدن نه تو شغلشون پیشرفت کردن نه یدونه آحر به زندگیشون تونستن اضافه کنن 

نمونش خودمو شوهرم

منو شوهرم از۰ شروع کردیم صفر ک میگم ینی درحدی ک  ماشیمونو فروختیم تا بتونیم ۶میلیون پول رهن خونه جور کنیم جهازمونو با ۵میلیون وام ازدواج خریدیم 

تا چندسال شوهرم نشسته بود منتظر ک باباش بهش سرمایه شروع کار بده اونم عین خیالش نبود آخر یروز گفتم محمد بحودت بیا دیگه هیچکس جز منو تو این زندگی براش مهم نیست 

من همه طاهامو فروختم دوتام وام برداشتیم شغل دوم شوهرم زد شبانه روزمونو گذاشتیم روش نتیجش شد ۴سال پیش با کلا ۹۰ تومن سرمایه شروع کردیم الان شده دومیلیارد سرمایه ک ماهانه ۳۰ ۴۰ میلیونم درآمد داره بجز اینکه کنارش دوتا زمینم خریدیم بیشتر از ۵۰۰میلیونم بدهی داشتیم صاف کردیم 

توام الان شروع سالای طلایی زندگیته امیدوارم امروز حرف من برات تلنگری باشه تا پاتو بزنی به زانوهاتو از همین چیزای کوچیک مستقل شدنو شروع کنی تا استقلالو یاد بگیری❤️❤️

2810