2777
2789
Because sign is embarrassing.

No worries. Everyone have days they feel horrible and i guess it's ok anyway . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

Because sign is embarrassing.

What semester are you now ?

And what kinda books do you have at university?

Im semester 1 and for now have 3 of in use books 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

You're so kind 🥲

That's so kind of you to tell me that ☺️same for you . 

What semester are you now ?And what kinda books do you have at university? Im semester 1 and for now ...

I'm in the 4 semester now or maybe the 5 and the classes are online. I don't know the names of the books because I download them all.

(: What is written here is about me, not you
من انگلیسی کسی حرف بزنه یا تایپ کنه میفهمم و میتونم ترجمه کنم ولی خودم خوب بلد نیستم حرف بزنم😂

Use translator and turn on you keyboard suggestions to talk easier.

(: What is written here is about me, not you