2777
2789

دکترت عوض کن . اگه شهرستانی تو مرکز استان برو پیش فوق تخصص خوووب

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه مدت پونه خوردی؟

یک هفته ای 

با پنیرک هردو رو باهم دم میکردم توی قوری میخوردم

اب نمک و سرکه سیب قرقره میکردم

اصلن اب سرد نخور

چیزای کارخانه ای نخور

سوپ و اب ولرم بخور ایشالا خوب شی

درد بدیه میدونم چی میکشی

یک هفته ای با پنیرک هردو رو باهم دم میکردم توی قوری میخوردماب نمک و سرکه سیب قرقره میکردماصلن اب سرد ...

مرسی گلم. هر چند وقت ی بار دمنوش پونه میخورم. آب نمک خیلی رقیق قرقره میکنم باز بدتر شده گلوم

پنیرک و سرکه سیب امتحان نکردم هنوز

تهرانم پیش متخصص هم رفتم ولی هیچی به هیچی

دکتر طب سنتی هم امتحان کن . من سه سال عفونت قارچی گوش دارم خوب نمیشه میخوام برم پیش طب سنتی چون خیلیا انگار راضی ان 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
نه عزیزم از رفلاکس نیست چون ی مدت هم قرص معده خوردم خوب نشدم🥺

انشالله که خوب میشی ولی مثلا من خشکی گلو که علتاش زیاده مثلا من پاییز و زمستون خشک میشه گاهی گلوم یا باردار بودم بدون علت چهار ماه آخر گلوم درد میکرد آنتی بیوتیکم خوردم ولی دیگه دکترم گفت ولش کن خودش خوب میشه که جالبه زایمان کردم خوب شد احتمالا علایم مخفی رفلاکس بوده که تو حاملگی داشتم یا هوا آلوده باشه هم گلو اذیت میشه 

به نظرم رفلاکس معده خیلی مهمه چون گاهی تک علامت داره که اصلی ربطیم به معده نداره ولی برا معدس سعی کن ناشتا یا قبل خواب عسل بخوری از جای خوب البته بگیر