2777
2789
اره که پس فردا بچه هات غصه بخورن از این خونه به اون خونه

من خونه دارن نزدیک مامانم اجاره کردم راه دورنرمممممممممم به اون خداکه تو امضات اعتقاد داری اون خداخوشش نمیاد ته دل دیگران روباانرژی منفیت خالی بکنی به همون خداگناه دارههههههه

تازگی ها همه ۳ تا بچه واقعا ادم میمونه من که هیچ وقت با سقط بچه موافق نیستم ولی خوب ۳ تا بچه واقعا خ ...

عزیزم شما که الان بچه رو به شادی آوردی 

باید تلاشت رو بیشتر کنی کار مجازی مثل ادمینی یا آنلاین شاپ یا هزار تا شغل دیگه پیدا کن و یه همسرت هم گوشزد کن تلاشش رو زیاد کنه

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذات مهمهاما محیط تاثیرش خیلی بیشتر از ذاته

درسته محیط تاثیر زیادی داره و کلی مداری دولتی داریم که قانون سختی دارن مث مدرسه پسر من که خیلی از مدارس غیر انتفاعی محیطش بهتره 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
خب خداروشکر ک عاقل و بالغیمن شعاری نمیدم ولی خیلی زشته عنوان تایپیک یک شخص رو ب شاخه های دیگه میبرین ...

اصلا منظور یه چیز دیگست کسی که بخواد بگیره میگیره وگرنه ما هم مستاجریم خیلیم شاکریم تاپیک به بیراهه نکشید با این مستاجر بودن لطفا

من یلدام شب دور از خورشید..!
من فقط توی این سایت میبینم که ۳ تا بچه دارن ، دورو اطرافم همه یه دونه دارن تازه اوضاع مالیشونم اوکی ...

فامیل ما ۲ ولی بیرون همه ۳ یا دکتر زنان میری میبینی طرف ۳ تا داره البته باز به خودشون مربوط ولی کاش بتونن حداقل یکم پول واسه اینده بچه ها جمع کنن

Son Gunume Kadar

تازه اول بايد ببينه چندتا تخمك ازش ميكشن،چند تاش جنين بشه بعد چندتام جنسيتي كه ميخواد باشهبعدم انتقا ...

اره اصلا دکترهای زنان میگن آی وی اف فقط برای کسایی خوبه که بچه دار نمیشن و کسی که بتونه طبیعی باردار بشه نباید آی وی اف کنه...کاش همه از قدرت تفکرشون استفاده کنن و به خاطر جنسیت بچه و حرف مردم انفدر به خودشون عذاب ندن

سلام دوستان تا وسط تاپیک خوندم بخدا اشکم دراومد...منم مستاجرم و باردار...بخدا ما بی پول ها هم دل دار ...

گلم شرایط فرق میکنه

بقیه میگن اگ استارتر مستاجره ب فکر چهارمی نباشه

شما اولی رو بارداری.ی بچه رو با ۴تا بچه مقایسه میکنی

۴تا بچه هزینه هاش خ زیاده.وگرنه اینطور نیس ک هرکی خونه نداره بچه دار نشه

کلا چ بچه اول چ دوم چ سوم اگ توان مالی و جسمی داشتین بیارین وگرنه ظلمه در حق بچه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
درستع.اون قبلا بود که هر بچه ای درسخون تر و با جنم تر بود از مناطق محروم رتبه می شد. الان چون اولویت ...

بله ما باید با شرایط خودمون رو وقف بدیم 

قبلا بچه پولدار ها درس نمیخوندن اما الان اونا هم ارزش تحصیل رو میدونن و اکثرا همشون با بالاترین کیفیت و امکانات درس میخونن و بچه ها با اونا رقیبن الان دیگه بچه رو بذاری مدرسه دولتی یعنی میگی دخترم پسرم آینده تحصیلی تو برای من هیچ هست

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بشدت تایید میکنمخودم توی مدزسه دولتی بودمبجز جو مدرسه و دختراش مشکل اساسی دیگش امکانات داغونش بود، م ...

بله متاسفانه بعضیا چشماشون رو میبندن کامل روی این چیزا و فقط بچه رو تحت فشار قرار میدن 

سلام دوستان تا وسط تاپیک خوندم بخدا اشکم دراومد...منم مستاجرم و باردار...بخدا ما بی پول ها هم دل دار ...

خب بخاطرانرژی بدی که به زن باردارمیدن وحالشوخراب میکنن همشون بایدپاسخگوباشن متاسفانه هرچی به فکرشون میرسه روبیان میکنن البته اکثرن همینن عزیزم من از روزی بچه هام به همه چی رسیدم خداصدقه سراونا بهم آرامش روزی کردمال ومنال دادرزق مسافرت دادهم ایرانش هم خارجش ان شاءالله پاقدم بچه نه بچه هات همه چیزوزیرورومیکنه نگران نباش

فکنم اشتباه ریپ زدید من ۳ تا بچه ندارم

با اون خانم حامله بودم که ناراحت شدن

من دو تا دارم خدا رو شکر زندگیم اوکی هست ولی بعضی وقتا میگم کاش کلا بچه دار نمی‌شدم خیلی مسئولیت دار ...

من یه برادر دارم و مستاجریم امسال کنکورم دارم خداروشکر نونی هست اما هزینه تحصیل خیلی زیاده حتی اگه شاغل هم بشم درنمیاد ادم میمونه از تصمیم دیگران

من یلدام شب دور از خورشید..!

خواهر تو بچه اولته ادم که نمیتونه اصلا بچه دار نشه انشاالله هم خودتون خونه میخرید هم بچت سالم و خوشگله خودتو برای این حرفا ناراحت نکن بحث شما خیلی فرق داره

جانم فدای رهبرم 
2810