2777
2789

یاد همکلاسیم افتادم دختر زرنگ آینده داری بود مامانش با اون که مستاجر بددفرت سومی رو زایید دختره تو اون فقر آیندش تباه شد خیلی دلم سوخت براش زندگی فقط خوردن پوشیدن نیست 

عزیزم همه بُعد مالیش رو گفتن

برای ما که فرق نداره شما ۱۰ تام بیاری داره انصافا؟

اما من از وقتی خواهرم بدنیا اومد و ۳ تا شدیم 

دیگه هیچوقت اون محبتی که میخواستم رو از پدر مادرم نگرفتم شمام گفتی تک فرزندی پس تصوری ازین موضوع متاسفانه نداری اما بچه هات بشن ۴ تا دیگه واقعا ضربه میخورن

خرج بچه تا ۱۵ ۱۶ سالگی کمه اتفاقا!!!

بچه از ۱۸ بگذره پدر ادم در میاد خدا میدونه 

من خیلی خوشحالم برای دخترات که ۳ تا هستن و خواهر داشتن خیلی خوبه 

اما کاش این ظلمو در حقشون نکنی و محبتت رو روشون کمتر نکنی 

بازم خودت میدونی و خدای خودت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد همکلاسیم افتادم دختر زرنگ آینده داری بود مامانش با اون که مستاجر بددفرت سومی رو زایید دختره تو ا ...

منم نابود شدم از وقتی ۳ تا شدیم واقعا

نمیدونم چرا یکم فکر نمیکنن

اسی جان اگر. از نظرات مخالف رنجیده میشی اصلا اسنجا نباید پیام میزاشتی 

نس نس ساست پره از ادمایی ک سرشن ت. زندگس یقیس و برای هم نسخه میپسچن و فک میکنن یه جمله ی تکراری یگن خسلی شاخن

تعداد بچه ب کشی چ ک نظر بپرسی؟! 

دوما بچه هرچی خدا بده صالح وو سالمش خوبه، ولی طبیعسه ک ادم از هردو جنسش بخاد و تو هم حق داری 

نمیفهمم چرا بعضیا اینقدر نادان هستند و میگن پسر بده و دختر دارا لایق رحمتن وو هرکی پسر داره و پسر میخاد بی فرهنگه وو فلان! 

همه حق دارن هردو جنسیتو یخان، تبعیض بده، ول یاینکه بخاس یه جنسیتو بکوبی خوب نیس

شما برای 3 تا بچه نتونستی صاحب. پسر بشی، اگر بار چهارم بازم ددختر ش ناامیدو متنفر از بچت نمیشی؟ اگ ن بیار، اونم با راه مطمعن

ما ی اشنا داریم 6،7 تا زاسسد پشت هم تا پسر شه که نشد که نشد، همه دختر شدن

الان بیا و ببین، از صدتا پسر براش بیشتر مایه میزارن، دامادا همه عاالی 

یه فامیلم داریم 3 تا پسر، پسراش همه کاری میکنن براش، عروسش عین فرشته اس، و واقعا خدا هرچی صلاح بدونه یه هرکس میده

به یکس نمسده اصلا

به یکس یدونه مسده، ب یکس دوتا و بسشتر میده، ب یکس فقط دختر و فقط پسر و به یکس از. هردو میده

این مصلحت و حکمت خداس

سعی کن بپذیری

یه لحظه در ذهنت و باز کن و تعصبی و بسته نظر نده، و بهم بگو کدوم جمله ی من غلطه؟ من ۲۰ سالمه ولی خوب ...

ضربه شو اون بچه ها میخورن که باید نیازاشونو خفه کنن چون ۴ تان !!

الان ک دهه ۶۰ نیست زندگیا همه یه جور باشه

الان بچه ها میبینن که همسناشون چه امکاناتی دارن 

یه عده ام ک تو این تاپیک معتقدن بچه رو باید ول کرد خودش بزرگ شه چیزیم خرجش نباید کرد پرو میشه باید خودساخته باشه🤣

منم نابود شدم از وقتی ۳ تا شدیم واقعانمیدونم چرا یکم فکر نمیکنن

اخی🥲 فکن والدینت به جای اینکه تو این وضع اقتصادی به فکر آیندت باشن به فکر زاییدن باشن مامانم من هم تو این جور خانواده بزرگ شد و اشتباهشونو رو من تکرار نکرد خداروشکر

اخی🥲 فکن والدینت به جای اینکه تو این وضع اقتصادی به فکر آیندت باشن به فکر زاییدن باشن مامانم من هم ...

اره واقعا

منم محاله در اینده بیشتر از ۱ بچه بیارم

همشم بحث پول نیست اصلا بچه ای که تکه محبتی که میگیره از مادر پدر بقیه محاله ببینن...

اوووووو ۲۰ سالت😮‍💨کاش زود تر میگفتی!حرفی ندارم 🙂شما تجربیاتت خلاصه میشه تو ده سال دوم زندگیت هنوز ...

فهم و شعور با گنده‌شدن هیکل زیاد نمیشه دوست عزیز، اگه بزرگ و باشعور شدن(!) به معنای شبیه تو شدن هست، می‌خوام که اون روز و نبینم واقعا

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا فکر می کنید خود استارتر نمیدونه چی به چیه،یا

اوضاع نابسامان و نمی بینه سؤالش چیز دیگه بود

بهتر بود تو همون موضوع سؤالش جواب میدادید

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

فهم و شعور با گنده‌شدن هیکل زیاد نمیشه دوست عزیز، اگه بزرگ و باشعور شدن(!) به معنای شبیه تو شدن هست، ...

@niniyar_2    

@niniyar_3    ‍ 

@niniyar_3    

@niniyar_5    

من به ایشون گفتم منو ریپلای نزن با احترام هم بهشون گفتم 

دوباره ریپلای میزنن و بی احترامی میکنن 

اصلا از اولم من با ایشون حرفی نداشتم هی میاد ریپلای میکنه

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️