2777
2789
بترکی😁

والا مسابقه گذاشته اسی 

مدال میدن 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
عزیزم من لگه پسربرای این چیزایی که شمامیگین میخواستم سراون دوتای دیگه رژیم وای وی اف میکردم

عزیزم اصلا تایپیک در مورد بچه بزنی مخصوصا اگر پسر دختر هم باشه

باید هزار تا حرف بشنوی  

اینا اصلا ب عنوان نگا نمیکنن ب ریز و درشتی زندگیت نگا میکنن اول کارشناسی کنن بعدم بگن تو لیاقت دختر نداری  

لایک نکن خیرشو ببینی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یارو مستأجره دنبال بچه چهارمه متاسفم

ساییدی اسی رو انقد گفتی مستاجره 

فهمیدیم بابا

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
۴ تا بچه الان غیر انتفاعی متوسط ۵۰ ملیون هست برای چهارتاشون میشه میشه حدودا ۲۰۰ ملیون فقط شهریه مدرس ...

مجبور نیست بزاره غیرانتفاعی کلی دانش آموز تو مدارس دولتی درس میخونن با وضع مالی خوب چقدر همه چیزو بزرگ میکنید من شکر خدا بچه هام پشتوانه دارن واصلا نگران ایندشون نیستم ولی کلاس غیر انتفاعی نذاشتم چون بچه ای که درس خون باشه سر کوهم درسشو میخونه موفق میشه این همه دکتر مهندس داریم برو بپرس ببینم چند درصدشون با پول و قدرت یا مدارس غیر دولتی به اینجا رسیدن یکم منتطقی باشیم 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
ساییدی اسی رو انقد گفتی مستاجره فهمیدیم بابا

باید خجالت بکشه از خودش چون 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
نظر بی خود همینه ک سرتون تو‌ما تحت بقیست.سوال میشه ولی جواب رو‌ ب شقیقه ربط میدن

نه به کرم خدا قدرت تفکر داریم ما چشمونو نمی‌بندیم دهنمونو باز کنیم به اینده اون بچه های بی گناهم فکر میکنیم میفهمی که؟

من یلدام شب دور از خورشید..!
کی گفته من خونه ندارممممم من مستاجرم بخوام میرم خونه خودم زندگی میکنم نزدیک مامانم مستاجرم

خب خوبه حتما مادرت کمک حالته که با سه تا بچه که آخری ۱ سالشه فکر چهارمی هستی 😕

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

من خونه و ماشین دارم به شوهرم میگم یدونه بچه بیاریم 😑😑😑😂 استارتر چهار تا چهار تا میترسه عقب بیوف ...

اولا ازاموال من مگهشماخبردارین دوما من دوستدارم پیرشدم دورموبچه هام بگیرنمثه خودمون که اینطوری تربیت شدیم

چی بگم نشدم سه تادخترم میشن چهارتا😍

عزیزم تعداد زیاد فرزند اصن خوب نیست تو این زمونه 

واقعا 3تا کافیه براتون

من خودم تو خانواده ی پرجمعیت به دنیا اومدم که اینو میگم

فرزند پنجم و آخر خانواده ام

و ه. چی بدبختی کشیدمم تو زندگیم از همین موضوع بوده

تازه وضع مالی مونم خوبه ها

من میگم نکن

بازم خود دانید

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
اولا ازاموال من مگهشماخبردارین دوما من دوستدارم پیرشدم دورموبچه هام بگیرنمثه خودمون که اینطوری تربیت ...

اره که پس فردا بچه هات غصه بخورن 

از این خونه به اون خونه 

مجبور نیست بزاره غیرانتفاعی کلی دانش آموز تو مدارس دولتی درس میخونن با وضع مالی خوب چقدر همه چیزو بز ...

عزیزم‌ شما یه درصد از قبولی های کنکور بگیر 

حدود ۷۰ درصد تیزهوشان و نمونه دولتی هستن 

۲۷ ۲۸ درصد هم غیر انتفاعی و شاهد 

یعنی فقط ۲ یا سه درصد از مدارس دولتی قبول میشن 

دیگه شما خودت بسنج 

مدارس دولتی هیشکی درس نمیخونه دخترا به فکر دوست دختر و رگ زدن پسرا هم به فکر هم جنس بازی هستن متاسفانه 

یک فرد نازنین مثل شما که بچه هاشون هم مودب و سر به راه باشن تو مدرسه دولتی قطعا رشد کافی رو نمیکنن

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810