2777
2789
بریم تحت نظر باشین چون تخت پادشاهی شوهرت بی وارث میمونه،چقد میزای بسه دیگه جوجه کشی مگه

بریم*برین

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤
وضع مالی تون جوری هست ک نیاز های بچه هاتون رو فراهم کنین؟! الان زمان قدیم نیست ک۵/ ۶ تا بچه میارن ، ...

اولا لابداین فکرشمارومن قبلاتوذهنم جواب دادم که تاپیک زدم لزومی نداره به کسی توضیح بدم که عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالا به شجاعتت انگار مستاجر هم هستی

مستاجره و بچه چهارم میخواد😐😐😐😐😐😐😐

خدای من🙁🤨

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

اون چهارمی میشه دختری مثل من که به انید پسر شدن دنیا اومده بودم روحم داغون هست هزار تا تروما 

یا نزا یا اگر ژاییدی دخترهاتو بیشتر دوست داشته باش البته بعید هست همچین چیزی 

دلم برای دخترهات مخصوصا دختر آخرین سوخت

در ضمن پادشاه کجایید که دنبال ولیعهد هستید

به نظرم اول ب فکر خرید جهاز و خونه باش بعدا ب فکر بچه چهارمی

اصلا بزار برای خودشون خونه بخرن اول مستأجرن 🤣

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

نه اول اینکه نیاری بهتره بچه های الان مث قدیم نیستن همه چی میخوان کوتاه هم نمیاین 

دوم اگه تصمیمت قطعیه حتما حتما تنها راه حلت ای وی اف هستش 

هیچ روشی تضمین نمیکنه حتما پسر بشه به جز ای وی اف 

به این فک کن حامله بشی بری ببینی دختره اون موقع خوشت میاد؟

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
یه چیزایی آدم میبینه اینجا که باورش نمیشه..

همون باور نکن 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
چرا فکر می کنید باید همه چیز برای بچه ها باید فراهم باشه؟ کاش یه کم کتابای تربیتی نویسنده های خودمون ...

مستأجره😑😑😑😑😑😑

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

خانومای عزیز مگه گفت چهارمی بیارم یا نه که نظر میدین یا از شما خواست خرج شو بدین؟

شاید یکی خواست ده تا بیاره به کسی چه 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
2810