2777
2789

من ۴ ماهه عمل کردم و حالا نوک و زیر نوک بینیم قلمبس و انگار یه تیله نوکش گذاشتن از نبم رخ نگاه میکنم و با دست زیر نوک بینیمو مبگیرم ودستمو برمبدارم  جمع میشه بعد دوباره میاد پاین ممکنه ورم باشه یانه  ؟ برا شما اینجوری میشه که با دست فرم بگیره

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم گفتم چرا نوک بینیم پاینه گفت مدلشه و نمیدونم معلوم نبس

😐😐برو پیش یکی دیگه نشون بده ‌.اگه دیدی گفت نباید اینطوری باشه .برو مطبش سر و صدا کن مسئولیت کارش باید قبول کنه

مهربون باش مهربونی رسم دلهای پاک🤍🤍

طبیعیه من تا یکسال نوک دماغم ورم داشت اون تیکه ک میکی ممکنه برات غضرف مصنوعی گذاشته باشه برا نوک بینیت ک پایین نیاد زمان میبره جا بگیره دست بهش نزن البته با دکترتم مشورت کن

😐😐برو پیش یکی دیگه نشون بده ‌.اگه دیدی گفت نباید اینطوری باشه .برو مطبش سر و صدا کن مسئولیت کارش ب ...

اخه میدونی جیه روز مشاوره گفت نوک بینبت گوستیه پوستتم زخبم بعد عمل خیلیییییی ورم میکنه 

ولی ۳ ماه بعد عمل رفتم مبگفت معلوم نیس، یکم بهتر شده نسبت به اول ولی خب قرص میخورم ورم تیغه رفته الان نوک بینی یه جوریه 

طبیعیه من تا یکسال نوک دماغم ورم داشت اون تیکه ک میکی ممکنه برات غضرف مصنوعی گذاشته باشه برا نوک بین ...

اخه عزیزم اونجای که میگم قلمبس با کلوملا همسطح نیس دیوونه شدم 

طبیعیه من تا یکسال نوک دماغم ورم داشت اون تیکه ک میکی ممکنه برات غضرف مصنوعی گذاشته باشه برا نوک بین ...

یعنی ممکنه اون تیکه نوک بینیم که  میگم انگار تیله هس اینسکلی بشه؟ یعنی غضروف باشه مبمونه 🥺