2777
2789
عنوان

تورو خدا اونایی که دماغ عمل کردن بیان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 56 پست
یعنی ممکنه اون تیکه نوک بینیم که میگم انگار تیله هس اینسکلی بشه؟ یعنی غضروف باشه مبمونه 🥺

من روی بینیم بالا بود یه کم تا یسال ورم بود خوب شد 

اما زیرش ک میگی خاهرم عمل کرد مث تو بود دکترش گفت نوک بینیت خیلی افتاده بوده غضرف نمیدونم چی گذاشتم خوبم بود خودش خواهرم حساس شده بود رفت تو مطب ترمیمم کرد همش درد بنظرم اولم بهتر بود نمیتونی از دماغت عکس بزاری؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره برا خاهرمم همین بود رفت دوباره ترمیم بخیه خیلی درد داشت هیچم خوب نشد اولش بهتر بود بنظرم برا توام خیلی خوبه خودت حساس شدی هیچ ایرادی نداره از نظر من 

حالا ب دکتر گفتی گفت چی 

اما خوبه فعلا چهار ماه ورمم داره دماغی ک عمل میشه گوشت از استخوان کامل حدا میشه تستخوان تراش میخوره برای چسبیدن کوشت ب استخوان یسال زمان لارمه نباید عجله کرد

اره برا خاهرمم همین بود رفت دوباره ترمیم بخیه خیلی درد داشت هیچم خوب نشد اولش بهتر بود بنظرم برا توا ...

والا عزیزم میگفت مدلسه و یکمم ورمه و خوب نمیدونست چیه

منم گفتم چرا اینجوره میگفت غضروف گذاشتم انگار بخدا خخخ خوب یادگ نیس فقط یادمه که گفت زکم بهتر میشه و معلوم نیس 

منم گفتم اگه اینسکلی موند ترمیم میخوام میگفت نه گفتم میخوام اخرش گعت حالا وایسا بعد ۱۸ ماه ترمیمه دوباره بیمارستان و بیهوشی .خواهر شما چجور تو مطب درستش کرده ؟  حالا من از روبه روام قلمبس 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
اره ترمیم سر پایی سوهانش کشید اما با درد فک کن بازش کردع یود باز بخیه زده بود ک هیچم خوب نشد اولش به ...

اخه عزیزم سوهان برا استخونه این غضروفه چجوری تو مطب انحام داده اصلا میگن نمیشه؟ حالا خواهرت زیر بینیش چه شکلیه ؟

اخه عزیزم سوهان برا استخونه این غضروفه چجوری تو مطب انحام داده اصلا میگن نمیشه؟ حالا خواهرت زیر بینی ...

سوهان بود اون دقیقم نمیدونم اره زیر بینیش افتاده بود یه کم حالا برا شما شتید شبیه هاهرم باشه اما میگی دکترتم گفته مدلشه نمیشه نمیدونم 

سوهان بود اون دقیقم نمیدونم اره زیر بینیش افتاده بود یه کم حالا برا شما شتید شبیه هاهرم باشه اما میگ ...

اخه عزیزم زیر بینی رو سوهان نمیکشن  استخوان رو سوهان میکشن.