باید زیاد باهاش حرف بزنی.مثلا وقتی اشاره به آب میکنه ولی آب نمیگه شما بهش آبو نده.بگو مامان متوجه نمیشم چی میخای چندبار بگو بعد بهش بگو آهان آب میخای.اینو راه حلارو مشاور بهم داد خوب بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب فارسی باهاش حرف بزن تلویزیون هم میبینه زودتر یاد میگیره....اگر کل خانوادتون هم ترکی حرف میزنن باهاش شما فارسی حرف بزن....کتاب بخون ...کلیپ کودکانه بزار براش...باهاش بخون تکرار کن....
جلو دیگران نه...مگه همیشه با مردمی....وقتی با بچت تنهایی براش وقت بزار بازی کن کتاب بخون...فارسی حرف ...
چشم همین کارم میکنم من خودم احساس میکنم مشکلش اززبونش هست مثلا کلمه م رو قشنگ میگه ولی هرچقد میگم بگو ش نمیتونه که نمیتونه ج رو نمیتونه بگه انگارزبونش نمیچرخه
چشم همین کارم میکنم من خودم احساس میکنم مشکلش اززبونش هست مثلا کلمه م رو قشنگ میگه ولی هرچقد میگم بگ ...
بهش اینجوری نگو ....نیاز نیست مثل معلم پرسشو پاسخ داشته باشی...کتاب عکس حیون ها رو بگیر نشونش بده اسمشو تکرار کن خود بچه ناخوداگاه بعد یه مدت از تو تقلید میکنه میگه