2777
2789

سلام من بیماری ام اس دارم و توی سن ۴۰ سالگی باردار شدم پارسال چون دارو برای بیماریم مصرف میکردم مجبور شدم سقط کنم ولی امسال بعد از قطع داروهام و تحت نظر دکتر باردار شدم الان توی هفته ۱۳ هستم دیروز توی سونو دکتر بهم گفت یک پاش کاملا به سمت داخل چرخیده از دیروز توی جهنم هستم و فقط دارم گریه میکنم از یه طرف میگم با جراحی درست میشه.از یه طرف میگم اگه با این همه فشار و استرس و غصه خودم بدتر بشم چی؟یه ساعت میگم سقط میکنم یه ساعت دیگه میگم نه 

میشه کسانی که تجربه دارن منو راهنمایی کنن.

کاش حامله نمیشدی هم سنت بالاس هم مریضی خودت اذیت میشی اون بچه هم اگه بیمار بیاد تو این دنیا و مامانش مریض باشه زندگی براش زهر میشه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینا اصلا مربوط به تو نیست با فوق تخصص ارتوپد اطفال و با دکار فوق تخصص بارداری پر خطر صحبت کن. نشین فکر کنی تصمیمش با تو نیست ببین دکترا چی می گن اما اگر فقط مشکل لگنه بله درمان می شه. اما باید مطمین بشی مغزش سالمه و بقیه انداماش مشکل نداره

2805
عزیزم اینا اصلا مربوط به تو نیست با فوق تخصص ارتوپد اطفال و با دکار فوق تخصص بارداری پر خطر صحبت کن. ...

همه چیش سالمه ولی اینکه بچه چند ماه باید پاش تو گچ باشه و جراحی بشه میترسم اذیت بشه.وگرنه من خودم به جهنم

همه چیش سالمه ولی اینکه بچه چند ماه باید پاش تو گچ باشه و جراحی بشه میترسم اذیت بشه.وگرنه من خودم به ...

هفته ۱۹ سونو آنومالی هست تا اون زمان باید صبر کنی اونجا می گن آیا همه چی سالمه یا نه

کاش حامله نمیشدی هم سنت بالاس هم مریضی خودت اذیت میشی اون بچه هم اگه بیمار بیاد تو این دنیا و مامانش ...

من خودم از پس خودم برمی‌آم دلم برای اون بچه کبابه چقدر میخواد اذیت بشه از یه طرفم میگم فقط به خاطر یه مشکل پا گناه داره بچه رو سقط کنم

هفته ۱۹ سونو آنومالی هست تا اون زمان باید صبر کنی اونجا می گن آیا همه چی سالمه یا نه

آره بهم گفت تا اون موقع صبر کن و بعدش با گزارش برو پیش ارتوپد اطفال ولی تا اون موقع از استرس داغون میشم میخواستم از مادرانی که تجربه دارن بپرسم چقدر سخته بوده براشون؟میشه از پسش براومد یا نه؟

تا اون زمان با ارتوپد اطفال صحبت کن هزینه عمل نراحل و سنش و اینکه این می تونه نشونه یه سندروم در بچه ...

همه رو از دکتر پرسیدم دوست داشتم با چند تا مادر که بچشون اینجور بوده صحبت کنم تو بیمارستان هم با یه مادر صحبت کردم ولی چون تازه روند درمان رو شروع کرده بود کمکی بهم نشد

بچه دیگه داری یا نه بعدشم درسته تصمیم سختیه ولی تفکیک باید کلی سختی بکشه ولی باز تو خودت بهتر میتونی ...

آره یه دختر ۱۰ ساله دارم بیشتر به خاطر اون ناراحتم چقدر خوشحال بود بچم 

آره یه دختر ۱۰ ساله دارم بیشتر به خاطر اون ناراحتم چقدر خوشحال بود بچم

وآقا شرایط سختیه ولی برو پیگیر باش اگه قابل درمان باشه سقتش نکن چه معلوم اگه از عملش اینجور چیزا می‌ترسی خوب بچه سالمم امکان داره باشکستگی کارشون به بیمارستان عمل باز بشه فقط مطمئن بشو ببین مشکل جدی و غیر قابل درمان نباشه 

2810