2777
2789
عنوان

مادرانی که بچه های کلاب فوت داشتن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 21 پست
وآقا شرایط سختیه ولی برو پیگیر باش اگه قابل درمان باشه سقتش نکن چه معلوم اگه از عملش اینجور چیزا می‌ ...

دقیام به همین چیزها فکر میکنم که میگم سقط نکنم بعدش دوباره میگم اون بچه بیاد عذاب بکشه فقط به خاطر اینکه من خواستم به دنیا بیارمش خودخواهی منه.نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

برادرزاده من کلاب فوت بود و دکتر سعید توکلی ارتوپد اطفال در تهران 

سه ماهگی پاش رو عمل کرد و کاملا خوب شد 

کلاب فوت درمان داره و نگران نباشین 

مراحلش هم برای برادرزاده من اینطوری بود که از 3 روزگی دکتر گچ گرفت پاها رو 

و هر هفته گچ رو باز میکرد و زاویه بسته شدن پا در گچ رو کمی تغییر می داد 

3 ماهگی عمل کرد یه عمل ساده 

و اینکه تا زمانی که بچه شروع می کنه به راه رفتن یعنی حدودای یک سالگی باید در تمام ساعت های شبانه روز غیر از روزی یک ساعت کفش مخصوص بپوشه 

و بعدش که راه افتاد بچه فقط شب ها اون کفش مخصوص رو تا سه سالگی یا دو سالگی بپوشه برای اینکه پا در وضعیت صحیح تثبیت بشه و تمام 

الان 12 سالشه و کاملا سالم و عادیه 

البته حتما با پزشکتون مشورت کنین من صرفا تجربه ای که داشتیم رو گفتم 

2805
سلام برادرزاده من کلاب فوت بود و دکتر سعید توکلی ارتوپد اطفال در تهران سه ماهگی پاش رو عمل کرد و کام ...

ممنونم عزیزم فقط منتظر بودم یه نفر اینا رو بهم بگه که از نگرانی دربیام

بچه خواهر من کلاب فوت داشت بردنش پیش دکتر ابراهمی نسب براش گچ گرفتن هفته ای یکی دوبارم گچش رو عوض میکردن بعد چند ماه کاملا پاهاش خوب شد. الان هم مشکلی نداره خداروشکر

بچه خواهر من کلاب فوت داشت بردنش پیش دکتر ابراهمی نسب براش گچ گرفتن هفته ای یکی دوبارم گچش رو عوض می ...

ممنونم از پیامتون خدا رو صد هزار مرتبه شکر توی سونوی بعدی دکتر بهم گفت پاهاش سالمند و هیچ مشکلی ندارن