2777
2789
عنوان

رشد دور سر در طب اسلامی

132 بازدید | 22 پست

سلام خانوما خوبین پسر من موقع تولد با دور سر ۳۲ ونیم به دنیا اومد دور سرش گم کم رشد میکنه ۵ ماهگی ۳۸ بود الان ۵ ماه ۲۲ روزشه رو ۳۸ مونده خیلی نگرانم رفتم پیش تبریزیان داروی عقل و و استخوانساز و مرزنجوش با شافیه و داروی جامع امام رضا داد داروی جامع امام رضا رو که با مرزنجوش طبق دستورش درست کردم یه قطره که ریختم تو بینیش خدا اون روز و برا هیجکس نیاره دور از جون بچم مرگشو جلو چشمام دیدم اگه ادم بی عرضه ای بودم بچم شاید زنده نمیموند چون دهن و دماغش پر خلط شد نفسش بالا نمیمود فقط بادستمو خلطارو از دهنش بیرون میاوردم ازبینیشم با فین گیر که کارم دیگه به بیمارستان کشید ولی خب اونا هیچ کاری نکرون تا اونجا که رفتم بچم بهتر شده بود ولی از تاب گریه بیحال بود ۳ ساعت وایسادیم تا حالش خوب شد بعد گفت دیگه نمیخواد اونو استفاده کنی همون داروی خوراکیشو استفاده کن حالا میترسم که استفاده کنم هم میترسم دیر بشه هم میترسم بلایی سر بجم بیارم فقط یکبار از داروها بهش دادم الان به یک طب اسلامی دیگه زنگ زدم میگه مگه به بچه زیر یکسال دارو گیاهی میدت من موندم کسی تحربه ای نداره؟ یه خانومه میگفت بچش اصلا راه نمیرفته گردن نمیگیرفته کارای تبریزیان و انجام داده خوب شده ولی من استرس گرفتم

دلم برای بچه ات سوخت

چه مادر نادانی داره هر چرت و پرتی ‌که میگن انجام میدی

رشد دور سر خیلی به ژنتیک بستگی داره

معمولا مبنا براین هست که رشد کنه اگه متوقف بشه نیاز به بررسی و پزشک داره

به حکمتش دل بسپار😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چیزی به اسم طب اسلامی نداریم خود علما تاکید کردن که وجود نداره امثال تبریزیان فقط از پول مردم استفاده میکنن 

تنها طب،‌طب سنتیه که اونم برای همه چیز جواب نمیده

‌یه دکتر اطفال خوب پیدا کن پیگیری درمان و چکاپ باش

2805
دلم برای بچه ات سوختچه مادر نادانی داره هر چرت و پرتی ‌که میگن انجام میدیرشد دور سر خیلی به ژنتیک بس ...

خیلی بی ادبانه صحبت میکنی من بچمو پیش ۳تا فوق تخصص معز و اعصاب دوتا فوق تخصص اطفال دوتا فوق تخصص عفونی و دوتا متخصص اطفال بردم از همه لحاظ بیماری های عفونی و متابولیک ژنتیک چک شده مشکلی نبوده فقط علت رشد کم دور سر مشخص نشده فقط تو سی تیش تجمع کلسیم دیده شده دوباره گفتن بیا ژنتیک بده تا الان ۷۰ میلیون خرج کردم دریغ از یه دارویی که ۱ میل به دور سر بچم اضاف کنه پس بدون نادون نیستم دارم تلاشمو میکنم راستی پیش یه فوق تخصص غددم رفتم اینم که گفتم برای طب اسلامی چون یه خانومی تو یکی از تاپیکا نوشته بود رفته پیش تبریزیان و بچش به عرض ۳ ماه هم گردن گرفته هم نشسته هم راه رفته بچشم یکسالش بوده بهش همین داروهارو داده بودن با حجامت نقره برای بچش انجام داده بود خیلی های دیگه هم دیدم برای بیماری های دیگه درمان شدن فقط چون بچم زیر یکساله یکم ترسیدم دلیل نمیشه هر چی به دهنتون میرسه به مردم بگین من دلم خونه از ۱۰ روزگی بچم تا الان کارم غسس دوبار بهم حمله عصبی دست داده خواهش میکنم با حرفاتون دل آدمو خون نکنین

خیلی بی ادبانه صحبت میکنی من بچمو پیش ۳تا فوق تخصص معز و اعصاب دوتا فوق تخصص اطفال دوتا فوق تخصص عفو ...

پس خواهش می کنم با همون تجویز متخصص مغز و اطفال پیش برو

طب اسلامی و سنتی با ارگان های اصلی بدن مثل مغز نمیدونه چیکار کنه درمانای بیخود که فقط تو رو از درمان اصلی دور می کنه و موقعیت بدتر میشه

انشالله همه چیز درست میشه 

بسپر به خدا

به حکمتش دل بسپار😊
خیلی بی ادبانه صحبت میکنی من بچمو پیش ۳تا فوق تخصص معز و اعصاب دوتا فوق تخصص اطفال دوتا فوق تخصص عفو ...

سلام

به نظرات کاربران این جا اصلا اعتماد نکنین.

خیلی ها با هدف تبلیغ عضو میشن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

برای دورسربچه تچکارکردی؟توروخدابه منم اطلاع بده منم رشدش کمه دورسردخترم دیوونه شدم از بس دکتربردم هرکسی یه چیزی میگه

برای دورسربچه تچکارکردی؟توروخدابه منم اطلاع بده منم رشدش کمه دورسردخترم دیوونه شدم از بس دکتربردم هر ...

چون تو سی تیش گفتن مقداری کلسیم رسوب کرده و بعد واکسن ۴ یه عقبگرد تکاملی داشت و طبق ام ار ای گفتن مشکوک به سندروم ایکاردی چهره بچمم سالمه شبیه اینای تو نت نیست ماشالله خوشگل بچت چند وقتشه اکه واکسن ۶ و نزدی اصلا نزن یا حداقل بگو دکتر برات واکسن مخصوص بنویسه دکتر اشرف زاده به من گفت کاش واکسن ۴ ماهگی رو نمیزدم یه نفرم بچش بعد واکسن ۶ دور از جون بچه هامون یه تیکه گوشت شده کنار خونه الان دوسالشه حتی گردن نمیگیره

برای دورسربچه تچکارکردی؟توروخدابه منم اطلاع بده منم رشدش کمه دورسردخترم دیوونه شدم از بس دکتربردم هر ...

پیراستام داده و شربت امگا ۳ و امومل ویتامین دی هر ۶ ماه پیراستام اگه برات نوشتن خارجیشو بگیر من ایرانی گرفتم ۷۵۰ خیلی خیلی تلخه بچم تا میخوره هلاک میشه بعصی وقتا هم بالا میاره خارجیش بهتره تاثیرشم زود تره دکتر و هر چه زودتر بری بهتره

پیراستام داده و شربت امگا ۳ و امومل ویتامین دی هر ۶ ماه پیراستام اگه برات نوشتن خارجیشو بگیر من ایرا ...

الان دورسرش رشدکرده؟بهترشده؟خارجی ازکجاگیربیارم؟توایران خارجیشوپیدانکردم

پیراستام داده و شربت امگا ۳ و امومل ویتامین دی هر ۶ ماه پیراستام اگه برات نوشتن خارجیشو بگیر من ایرا ...

کدوم شهرهستیدشما؟کدوم دکتررفتید؟به نظرتون برم کدوم دکتربهتره؟شماخوبه علتش مشخص شده ولی بچه من هیچ دلیلی هم نداره همه امآرآی وآزمایشاش هم سالمه ولی رشدش خیلی کمه

2810