2777
2789
عنوان

پدرم پولداره ولی برام سیسمونی نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 62 پست

سیسمونی به عهده ی پدر بچه اس نه پدربزرگ بچه.

مادرشوهرت حق حضانت و ولایت بچه با پسرشه بعد از پدر تو انتظار داره!!!!

هر چند پدرت وضع مالیش عالی باشه اما وظیفه ای نداره.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزار نده توهم نخوا یکم غرور داشته باش گورباباش

از سوکتم سو استفاده کرد دارو ندارشو زد به اسم داداشم خسته شدم دیگه میخوام خقمو ازش بکیرم مگه من بچش نیستم جون به لبم کرد تو زندگی

از سوکتم سو استفاده کرد دارو ندارشو زد به اسم داداشم خسته شدم دیگه میخوام خقمو ازش بکیرم مگه من بچش ...

ی داداش داری فقط؟

خدایی وضع مالیش خوبه باید سیسمونی میداد

اگ شوهرت خ خوبه برو سراغ بابات بگو منم هستم منم بچتم

اگ شوهرت همچین خوبی نیس هیچی نگو ک بدتر شوهرت حرف بارت نکنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اره اولین بچمه

خوب عزیزم پدرته 

بیشتر مردا چیزی نمیدونن شما که مادرتون فوت شده بگو بابا این رسمه براش توضیح بده کامل…. بگو خانواده عروس سیسمونی میگیرن من جلو شوهرم خجالت میکشم …. با پدرت بدون اینکه همسرت متوجه بشه صبت کن

نزار خانواده شوهر راجب این موضوع نظر بدن ولی به نظرم خودت مستقیم به مامانت یا بابات بگو همچین تیکه ه ...

گفتم میگه تو زبون نداری بهت حرف میزنن واسه پدرم هیچی مهم نیست مادرمم فوت شده 

فقط اونایی که نوشتن به زور بگیر خدا شعور بده😂😂😂😂😂😂

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
ی داداش داری فقط؟خدایی وضع مالیش خوبه باید سیسمونی میداداگ شوهرت خ خوبه برو سراغ بابات بگو منم هستم ...

بلد نیستم خوب حرف بزنم اصلا زبون ندارم هر دفعه میرم حرف بزنم میگه فقط دنبال پولی باهام دعوا میافته اصلا هر کاری من بکنم به چشمش نمیاد وای داداشم یه لیوان اب دستش بده چندین سال ازش تشکر میکنه

خوب عزیزم پدرته بیشتر مردا چیزی نمیدونن شما که مادرتون فوت شده بگو بابا این رسمه براش توضیح بده کامل ...

تا راجع به چیزای مالی صحبت میکنم باهام دعوا میافته میگه تو فقط پول منو میخوای در صورتی بجز به جهاز مختصر هیچ کاری تو زندگی برام نکرد مادرمم با همین خسیس بازیهاش دق داد