2777
2789
عنوان

سوال کنکور

114 بازدید | 13 پست

بچها من یازدهمم نهایی نبوده، سال ۴۰۱ یازدهم بودم.

برای اینکه امسال بخوام کنکور بدم، آیا اون نمره تاثیری داره یا اینکه حتما باید امسال با نهایی ها ترمیم بزنم؟

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رشتت چیه

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
تجربی.

ترمیم کن

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔

باید حتما ترمیم کنی(یا به عبارتی ایجاد سابقه کنی) وگرنه اون بیست درصد تاثیر قطعی معدل یازدهم رو از دست میدی

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
باید حتما ترمیم کنی(یا به عبارتی ایجاد سابقه کنی) وگرنه اون بیست درصد تاثیر قطعی معدل یازدهم رو از د ...

دوازدهمو فقط یکبار میشه ترمیم کرد..؟

پارسال ترمیم کردم، دلم میخاس امسالم بکنم

دوازدهمو فقط یکبار میشه ترمیم کرد..؟پارسال ترمیم کردم، دلم میخاس امسالم بکنم

هنوز مصوبه ش نیومده.اعلام اینکه اونایی که ترمیم کردن دوباره میتونن ترمیم کنن ممکنه با دفترچه ضوابط کنکور منتشر بشه.نگران نباش فکر کنم به احتمال زیاد این امکانو میدن.خواهر منم امسال ترمیم کرد و دوباره میخواد برای سال بعد پشت بمونه و نگران ترمیم بود.از چند تا مشاور که پرسیدم گفتن نگران نباشین خیلیا شرایطشون اینطوره.فرصت ترمیم میدن

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
هنوز مصوبه ش نیومده.اعلام اینکه اونایی که ترمیم کردن دوباره میتونن ترمیم کنن ممکنه با دفترچه ضوابط ک ...

مشکل اینجاس ک چجوری بریم امتحاناشو بدیم خرداد‌

پشت هم میوفتن

مشکل اینجاس ک چجوری بریم امتحاناشو بدیم خرداد‌پشت هم میوفتن

همینکه فرصت ترمیم مجدد به ترمیمیا بدن خوبه.از الان بخونین تا خرداد خوب۳دفعه کتابارو بخونین؟کافی نیست؟

یه ماه۱۲ام دو ماه۱۱ام،اسفند مرور،فروردین و اردیبهشت آخرین مرور،خرداد امتحان

با فرجه ها میشه چهاربار