2777
2789
وااااااااااااای آلفان عزیزمممممممم خیلی متاسفم.خیلی ناراحت شدمممممم.غصه نخوری ها،ایشالله ماه بعد......

دوستای عزیزممممممم امروز رفتمم دکتر براممممم سونو نوشت کیست اندومتریوما داشتممممممممم.خیلی ناراحت شدمممممممممممم گفت باید عمل بشه...البته آمپولممم hcg دادگفت این آمپولممممم بزنممممم اگه پری شدممم ماه بعد برممممممم واسه عمل....خدایا چیکارکنمممممممم من از عمل میترسممممممممم...

ای خدا دلممممم خیلی گرفته.رفتمممم که تاریخ آی یو آیمو بهممممممم بگه گفت کیست داری فعلا تا درمان نشی آی یو آی نمیشه......خداااااااااااااااااااااااااااااااااا مگه چیکار کردممم که داری باهام اینجوری میکنی،خدایا چراکمکم نمیکنی،چراهمش بد میارممممممم آخه!!!!!!!!

خدایا دیگه تحمل ندارممممممممممممم.خسته شدممممممم.چیکارکنمممممممممممممممممممممممممممممم...
الهی ! نه من آنم که زفیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی، به نگاهی در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا برسر راهی ، کس به غیر تو نخواهم ، چه بخواهی چه نخواهی ، باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ...
کسی تجربه ای در مورد آمپول hcg نداره راهنماییم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الهی ! نه من آنم که زفیض نگه ات چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی، به نگاهی در اگر باز نگردد، نروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا برسر راهی ، کس به غیر تو نخواهم ، چه بخواهی چه نخواهی ، باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها من پری هام منظم بود ولی باردار نشدم.اما از وقتی این پیاز درمانی رو شروع کردم خیلی دچار مشکل شدم.هر ماهی خوردم لکه بینی و پریود دررررررررررررررررررددددددد ناااااااااااااااککککککککک.از 6-7 روز قبل پری لکه بینی شروع میشه.

کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پسر گلم خوش اومدی به جمعمون.....یک صلوات برای همه ی منتظرا
منیره جون عزیزمم تاحالا پیازدرمانی نکردمممممم نمیدونم عزیز.

آلفان؟ناتاییل؟ کجایین بیاین جوابمونو بدید دوستای گلمممممممممم؟
2803
منیره جون عزیزمم تاحالا پیازدرمانی نکردمممممم نمیدونم عزیز.

آلفان؟ناتاییل؟ کجایین بیاین جوابمونو بدید دوستای گلمممممممممم؟
2804
من تنبلی شدید تخمدان دارم و همسرم کم تحرکی اسپرم داشت .. حدود یه سال و نیم پیش با یه دوست نی نی سایتی به نام زیبا آشنا شدم که که گفته بود با پیازدرمانی مشکل تنبلی تخمدانش حل شده و باردار شده بود این بود که افتادم به دنبال اطلاعاتی راجع به پیازدرمانی و بلاخره متوجه شدم که این روش درمانی رو پرفسور دکتر ابراهیم ساراچ اغلو دکتر ترکیه ای پیشنهاد دادن و خیلی هم موثر بوده... همچنین تو همین سایت دکتر یه گیاه دارویی موثر دیگه ای به نام کچی بورنوزو یا همون (خرنوب ) رو برای درمان تعداد و تحرک کم اسپرم و درمان ناتوانی جنسی آقایان پیشنهاد داده...باور کنید خودم با چشم های خودم دیدم و خوندم که صدها نفر اومده بودن و اعلام کرده بودند با این دو روش باردار شدن... باورش برام سخت بود ولی امتحان کردنش راحت بود.. چون شوهرم کارش با ترکیه است و نمایندگی چند تا از شرکت های ترک رو تو ایران داره و حداقل سالی پنج شش بار به اونجا سفر می کنه ... وقتی اولین بار خرنوب رو آورد و دم کردش رو به مدت 20 روز خورد باورم نمیشد تو این مدت کم انقدر تأثیر داشته باشه... تحرکش از 0.8 درصد رسید به 13... الان هم آخرین آزمایشی که داده خدا رو صد هزار مرتبه شکر که به 40 رسیده و تعدادش شده 100 ملیون.. طوری که دکتر هم تعجب کرده بود .. هر کسی باور نمی کنه می تونم جواب آزمایش هاشو براش بفرستم...
خلاصه بعد این مدت هر سری که شوهرم می رفت برای چند تا از دوستای خودمم می آورد ولی با مصیبت های زیاد چون تو فرودگاه خیلی گیر می دادن که این چیه و هزینه هاش خیلی بالا در می اومد چون می فرستادند آزمایشگاه فرودگاه و کلی دردسرهای دیگه... که به همین خاطر دیگه نتونستم بیاریم تا امروز که بلاخره موفق شدیم یه عطاری رو تو ترکیه پیدا کنیم که خرنوب رو به مقدار زیاد برامون بفرسته... حالا قرار شده که از این به بعد هر سری که شوهرم از ترکیه محصولات شرکت رو وارد می کنه به همراه اونا خرنوب ها هم آورده بشه.. .. این کلوپ رو ایجاد کردم که هر کی خواست می تونه بیاد و سفارش بده و ما براش بیاریم
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=18481&ChatDate=12-11-1391&PostID=33913583#33913583
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
سلام بچه ها من اصلا پریود نمیشم میتونم پیازدرمانی را شروع کنم البته قبلا میشدم الان دیگه نمیشم یعنی بدون دارو نمیشم.شما میدونید منم با پیازدرمانی خوب میشم یا نه؟اگه میشم چجوری بخورم؟ پیر شین مادر یکی جواب بده تو را خداا
دنیا طلبان حسرت دنیا مردند عقبی طلبان فیض دو دنیا بردند
سلام سیمای ساقی یه بارم امتحان کنین منم این ماه امتحان میکنم....... منم مث شمام......... بعضیا میگن از روز اول پری تا 15 پری هر روز نیم ساعت قبل از غذا یه لیوان .بعد نیم ساعت قبل از شام یه لیوان بخوری بعد قطع....بعد یه هفته استراحت....دوباره تکرار........ولی بعضی ها میگن از روز 5 پری تا بیست پری.............. قطع بعد اومدن پری دوم همون ادامه داده................طرزتهیه| دولیوان اب جوشونده بعد یه پیاز متوسط فقط پوست خارجب وخشکش برمیداری رو 4 قاج کرده میریزیم توی اب در حال جوش یه 10 دقیقه ای بجوشه رنگش زرد خوشرنگ میشه بعد از صافی ردش میکنی تا ولرم شه بعد با گرفتن بینیت سر میکشی.................
فرشته ام زمینی شد خدارو صدهزار مرتبه شکررررررررررررررررر
سلام بچه ها من عضو جدیدم 3 ماه پیش تو سونوم فولیکولام 5و6 بودن الانم 3ماهه که متفورمین میخورم به نظرتون برای پیاز درمانی زوده
گاهی گمان نمی کنی ولی می شود / گاهی نمی شود که نمی شود / گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
/ گاهی نگفته قرعه بنام تو می شود / گاهی گدای گدایی و بخت نیست
/ گاهی تمام شهر گدای تو می شود.....
2805
مرسی فائزه جونم پس همینطوری که گفتی 15 روز میخورم یه هفته نمیخورم دوباره ادامه میدم،چون پریود نمیشم نمیتونم به روش دوم بخورم ممنونم عزیزم خیلی لطف کردیبازم ممنون
دنیا طلبان حسرت دنیا مردند عقبی طلبان فیض دو دنیا بردند
2801