2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به اسم "باربد"

| مشاهده متن کامل بحث + 3795 بازدید | 51 پست
عزیزم برسام اسم قشنگیه

آخه آرسام خیلی داریم... اسم بچه یکی آرسامه.‌‌ من اسم آرشامو پیشنهاد دادم واسه پسرم فوری گفته بود وا یهو اسم پسر منو میذاشتی دیگه‌‌‌.... اه اه ... عقده ای

زن باید مغرور و خودخواه و بی درک و فهم باشه تا مرد زندگیش عاشقش باشه..😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

ببین عزیزم..همون اسمی که به دل خودتو شوهرت میشینه انتخاب کن...من اسم نیکان رو خیلی دوست داشتم ولی اینقد بهم گفتن الان همه نیکا صداش میزنن که پشیمون شدم

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
2804

عزيزم باربد خيلي قشنگه.اسم اصيل ايرانيه.برديا هم پسر كوروشه.آرشا مقدس.رادمان بزرگ و با سخاوت سردار خسرو پرويز اسم پسر خودمه😁.آرشام پدر بزرگ كوروش.آريو پسر آريايي آريو برزن سردار نامدار هخامنشي

2805
آره راس میگی... ولی اسم پسر واقعا خیلی سخته انتخابش

منم نينيم پسره، كتاب اسم رو گرفتم دستم، هر اسمي خوشم اومد نوشتم و ي ليست شد، نهايتا ١٠ تا اسم و از بين اونا رسيديم به كيارش، رادين، رايان و آرين. همسرم آرين دوست داره. منم كه طبق معمول وسواس دارم. البته ميدونم خانواده شوهرم اعتراض ميكنن، چون اونا فقط اسم مذهبي دوست دارن ولي من ميخاستم اسم پسرم ايراني باشه. نظر سنجي هم كردم ، هم مخالف داشت و هم موافق. ميدوني ي اسمايي مد ميشه مثلا رايان.باربد هم قشنگه ، ايشالا خوشنام باشه پسر گلت

منم نينيم پسره، كتاب اسم رو گرفتم دستم، هر اسمي خوشم اومد نوشتم و ي ليست شد، نهايتا ١٠ تا اسم و از ب ...

رادین اسم فوق العاده ایه

من میخواستم اگه بچم پسر شد بزارم رادین 

ک خدا ی دختر میخواد بهم بده :))))))))

2801