2777
2789

سلام خانوما من یخچال فریزر دو در سامسونگ دارم بخاطر کمبود فضای داخلش میخوام ساید بگیرم دیروز رفتم مدلا را دیدم احساس کردم فضای ساید ۳۰فوت خیلی تفاوتی با یخچال دو در نداشت و ساید ۳۴فوت هم خیلی بزرگه میترسم تو جابهجایی و اثاث کشی دردسر بشه هم تو آشپزخونه نمای خوبی نداشته باشه. کسایی که ساید دارید تو را خدا نظرتون را بگید چند فوته یخچالتون و از نظر حجم و هم موقع جابه‌جایی راضی هستید.من مستاجرم و اکثر خونه ها هم جای ساید دارن نه بیشتر پس دو قلو نمیتونم بخرم لطفا نگید دو قلو بخر

ساید چهار در بخر منم میخام بخرم خیلی زیاد جا داره خیلی هم جا گیر نیست

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از این بالا پایین در دارا منظورته؟  اگر اونا رو میگی که ساید خیلی جا دار تره من مادرم 30فوت داره خیلبم جاش خوبه مگه میخوای چی بذاری.. من قدیم خریدم 27 فوت برام کمی کوچیکه اما 30 فوت خیلی خوبه 

دو در بالا یخچال پایین فریزر دارم مال ۱۳ ۱۴سال پيش خداراشکر خیلی خوب بوده فقط مشکل کمبود فضا دارم

۳۴فوت بخر موقع اسباب کشی هم میتونی دراشو باز کنید کلا از جا دربیارید بعد جا به جا کنید که راحت تربشه

ساید چهار در بخر منم میخام بخرم خیلی زیاد جا داره خیلی هم جا گیر نیست

همون مدل میخواستم اما از نزدیک به نظرم فضای یخچالش خیلی کوچیک بود و خیلی فرقی با یخچال خودم نداشت مگر اینکه ۳۴فوت بردارم 

از این بالا پایین در دارا منظورته؟ اگر اونا رو میگی که ساید خیلی جا دار تره من مادرم 30فوت داره خیل ...

نمیدونم به چشم من قفسه یخچالش خیلی بررگتر از یخچال خودم نیمد نهایت به اندازه یک قفسه یا یکم بیشتر از یخچال خودم بزرگتر میشه من همیشه یخچالم پره  هر موقع مهمون دارم باید کل وسایل یخچال را بریزم بیرون که بتونم دوتا سالاد و و .. بزارم تو یخچال

2810