2777
2789

من۲۹ شهریور سونو دادم گفتن ۵ هفته وشش روز وقلبش میزنه ۱۵ مهر سونو دادم میگن ۵ هفته و۵ روز وقلبی نمی‌بینیم میشه بگید یعنی صد درصد رشد جنین متوقف شده وایسته قلبی کرده؟

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم باید تکرار کنی 

اگر هفته دیگه هم سونو دادی و باز قلب نداشت یعنی از بین رفته

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

2805
عزیزم باید تکرار کنی اگر هفته دیگه هم سونو دادی و باز قلب نداشت یعنی از بین رفته

بعد از سونوگرافی امروز رفتم پیش منشی سونو اولیه منشی سونوگرافی اول بهم گفت بچت ایست قلبی کرده تو شکم مچاله شده به خاطر همین وزنش و رشدش به عقب برگشته خیلی گریه کردم حاضر نشد یک درصد احتمال بده شاید اشتباه شده

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعد از سونوگرافی امروز رفتم پیش منشی سونو اولیه منشی سونوگرافی اول بهم گفت بچت ایست قلبی کرده تو شکم ...

عزیززززم خیلی سخته 

هفته دیگه توی یه مرکز دیگه دوباره سونو بده 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️