2777
2789

دوستم با هرکی دوست میشه فک میکنه عاشقشه 

من تشخیص میدم دوسش ندارن واسه تنشه

بهش میگم اما اون گوش نمیکنه 

انقد پیش میره حالا یکی یکی داره مشخص میشه انقد بد میرینن بهش 

حالا من سوالم اینه اکس منم که میگفت عاشقمه

چرا میگفت یعنی؟ 

پس از کجا تشخیص میدین یه پسر واقعا دوست داره یا نه

نشونه اش چیه دوست داشتن و نداشتن 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مرتیکه پیشنهاد دوستی میدی؟ 

اسکل یوری

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیشه قطعی گفت اما یکی از چیزا اینه که یه پسر وقتی دوستت داره، هر کاری میکنه که تو زندگیش باشی، یعنی باهات ازدواج میکنه

و اینکه وقتی پسری عاشقته خودت میفهمی، اگر شک کردی که آیا دوستت داره یا نه، پس دوستت نداره

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
نمیشه قطعی گفت اما یکی از چیزا اینه که یه پسر وقتی دوستت داره، هر کاری میکنه که تو زندگیش باشی، یعنی ...

جالب بود

یه جا شبیهش خونده بودم

پسر عاشق هییی نمیگه عاشقتم تو عمل نشون میده 

ولی حداقل باهات ۳ سال تو رابطه میمونه بعد میاد خواستگاری 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

پسر عاشق هییی نمیگه عاشقتم تو عمل نشون میده ولی حداقل باهات ۳ سال تو رابطه میمونه بعد میاد خواستگاری

ولی نه 

و*

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

توجه و ارزش گذاشتن به شما تو رفتار و عملش.اهمیت دادن به نظراتتون،توجه به کوچکترین تغییرات ظاهرتون.وقت گذاشتن براتون

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
پسر عاشق هییی نمیگه عاشقتم تو عمل نشون میده ولی حداقل باهات ۳ سال تو رابطه میمونه بعد میاد خواستگاری

وااای دقیقا مثل همسر من🤣🤣🤣🤣شب عقدمون بهم کفت خیلی دوست دارم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
وااای دقیقا مثل همسر من🤣🤣🤣🤣شب عقدمون بهم کفت خیلی دوست دارم

ایجانم خوشبخت باشید عزیزم😁😁😁