2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52298 بازدید | 610 پست
دقیقا درست میگه. دختر جاری من بزرگه. سنش بالاست موقعی ازدواج کردیم پونزده سالش بود. شوهرم چپ میرف ...

دقیقا همینه منم بالاتر براش کامنت گذاشتم لقب مامان و بابا به خودش و شوهرش بده مثلا به بچه بگه بیا مامان برات بستنی خریدم بیا بغل مامان بیا با بابا بریم بیرون دور بزنیم انقدر تکرار کنه که جاری فکر کنه داره بچه رو ازش میدزده حتی میتونه بهش بگه تو که یکی دیگه داری به دنیا میاری منم برا بارداری فعلا کوچیکم پس همین بچه رو خودمون بزرگ میکنیم بعدها میشه غمخوار بچه خودم ببین اگه گذاشت دیگه رنگ بچه رو ببینن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همینه منم بالاتر براش کامنت گذاشتم لقب مامان و بابا به خودش و شوهرش بده مثلا به بچه بگه بیا ما ...

آخ آخ این مریم که ذکر خیرش شد هنوز به من میگه مامان دلم میخواد بکوبم تو دهنش ولی فقط برا اینکه حرص مامانشو در بیارم با لبخند جواب میدم حالا فاصله سنیمون پنج ساله فقط😅😅

منم میخام پسره رو.دوست داشته باشم بغلش کنم اما وقتی میبینم نمیزاره دست به شوهرم بزنم بدم میاد میگم و ...

اگر می خای تو زندگی موفق باشی سیاست داشته باش 

تو خیلی بچگانه و ساده عمل میکنی 

قرار نیست برای همه چیز ناراحت شی یا هر چی ناراحتت کرد به زبون بیاری 

این حرفا رو  ده سال دیگه متوجه میشی 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️