2777
2789

کل سایت میگن آنه دروغ میگه و اینا چه دروغی داره بگه بنده خدا چه دلیلی داره اصلا که بخاد دروغ بگه بنده خدا دهانه رحمش هنوز باز نشده خب چیکار کنه؟ هرچی آمپول و قرص و سرم بهش وصل کردن فعلا که فایده نداشته.

من خودم یه ماه پیش زایمان کردم انقدر درد داشتم که از شدت درد بیدار شدم دیدم ساعت ۷صبحه رفتم پیش دکترم بعدش رفتم سنو ساعت ۱ شب زایمان کردم پس منم دروغ میگم انقدر درد کشیدم مثل چی که اصلا دردش قابل توصیف نیست دست بردارین از قضاوت کردن💔❤️‍🩹

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالخره زایمان کرد یا ن هنوز 

اون باید بره سزازین اینجوری فقط دارن عذاب مبدن

لطفا برای سلامتی پدرم یه صلوات میفرستی ؟اینم برای شما.   اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بالخره زایمان کرد یا ن هنوز اون باید بره سزازین اینجوری فقط دارن عذاب مبدن

از دیشبه نیومده هنوز نمیدونم 

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

مگه میشه بااون همه قرص وامپول بازنشه؟میخوادبچه خدایی نکرده خفه بشه؟خب بره سزارین

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

باز شدن رحم مهم نیس مهم اینه بتونه اصلا زایمان طبیعی رو تا اخر طی کنه 

من ۱۰ سانت باز شده بود رحمم ولی بچه تو کانال نمیومد مجبور ب سزارین شدم 

لطفا برای سلامتی پدرم یه صلوات میفرستی ؟اینم برای شما.   اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

مگه میشه بااون همه قرص وامپول بازنشه؟میخوادبچه خدایی نکرده خفه بشه؟خب بره سزارین

هنوز وقت داره دیگه خودش اصلا دلش نمیخواست سزارین شه در ضمن هنوز درد شدید نداشته واسه همین دهانه رحمش باز نشدن

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

هنوز وقت داره دیگه خودش اصلا دلش نمیخواست سزارین شه در ضمن هنوز درد شدید نداشته واسه همین دهانه رحمش ...

اخهامپول فشار باز میکنه دردا شروع میشن اینجاش تعجب اوره واسه انه باز نمیشه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه