2777
2789
عنوان

قابل توجه کسایی که میگن کاربر آنه دروغ میگه🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 57 پست
اخهامپول فشار باز میکنه دردا شروع میشن اینجاش تعجب اوره واسه انه باز نمیشه

برا ی منم با آمپول فشار نه تنها دهانه رحمم باز نشد بلکه درد هم نمیگرفتم

هی آمپول زیاد میکردن ولی انگار نه انگار بعد دیدن ضربان قلب بچه افتاد و فوری رفتیم اتاق عمل و سز شدم

خواهرشوهر منم یک روز درد کشید آخرش بردن سزارین شد

خیلی سخته و عذاب آوره

خدا خودش کمکش کنه

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آنه ای نمیشناسم ولی چند روزه خیلی اسمشو میبینم تو سایت همین که دربارش تاپیک میزنین ادم فکرش بیشتر ...

دوستمه😑واقعا رفته برای زایمان نمیترسین از قصاوت نابجا

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

هردوتا بچه‌ام رودولتی زایمان کردم

خدا برات خفظشون کنه ان شاالله بیمارستان شهرماکه باقتل گاه فرقی نداره

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

خدا کمکش کنه زود زایمان کنه خیلی سخته خیلی زیاد . دخترخاله ی منم ۴۸ ساعت درد کشید تو بیمارستان دولتی آخرم با سروصدای شوهرش و پارتی در حالت مرگ بردنش سزارین بعدشم بچه اش ۵ روز nicuبود. کلی این چندروز براش دعا کردم و واقعا نگران حالش و درداشم  با اینکه همین دوروز پیش اولین تاپیک ازش دیدم 

دوستمه😑واقعا رفته برای زایمان نمیترسین از قصاوت نابجا

برو پی کارت بابا یچیزی یاد گرفتین همش میگین قضاوت قضاوت ،خودت نکنه امام و پیامبر و معصومه ای؟ من میگم نمیشناسمش ولی رسم این سایت همینه، دوستت ایشالله زایمانش بیخطر باشه ،ماهم راحت شیم 

خریت خودتو ننداز گردن خدا   □■   رضا مارمولک 
خدا برات خفظشون کنه ان شاالله بیمارستان شهرماکه باقتل گاه فرقی نداره

شهرماهم همینه واسه همین یه شهر دیگه رفتم😂😂

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند
برو پی کارت بابا یچیزی یاد گرفتین همش میگین قضاوت قضاوت ،خودت نکنه امام و پیامبر و معصومه ای؟ من میگ ...

دوست من اسیبی به کسی نزده فقط نمیدونم چرا کاربرای این سایت وقتی میبینن یه کاربر دوستهای زیادی داره که نگرانشن حسادتشون فوران میکنه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

شهرماهم همینه واسه همین یه شهر دیگه رفتم😂😂

مرکز استان ها جایی عالی واسه زایمانن

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

وای اون زیر زبونیا واسه بچه سمه چراگذاشتی اخه

پدری از من در اوردن اسم بچه میاد حالم بد میشه جفتم چسبید دستی بیرون کشیدن سه تیکه شد بخدا انگار اون روز وسط یه فیلم ترسناک بودم باورت میشه ۸ سانت بودم دکتر رفت اتاق عمل سزارین یکی رو انجام بده