2777
2789
عنوان

کاربر آنه تو رو خدا بیایین دست جمعی دعا کنیم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 4632 بازدید | 272 پست
۳ روز؟چرا اذیتش میکنن دختر عممو انقد معطل کردن بخاطر طبیعی که آخرش بچه ی زنده ی سالم تو کانال زایمان ...

😔😔

باید مادرش بره بیمارستان داد و هوار کنه تا نتیجه بده

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا اینقدر زود رفته بیمارستان 

شاید تا الان زایمان کرده درگیر نی نی کوچولو باشه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
اسمش یادم نمیاد ولی چندروز پیش افشا کردن دروغ بوده تاپیکاش الکی ام میگفته دکترم

مه لقا 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

دارن زجر کش میکنن بنده خدارا.حالا بیمارستان دولتیم باشه داره اذیت میشه پای جون خودش و بچه وسط باید دیروز عصر سزارینش میکردن

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

😔😔باید مادرش بره بیمارستان داد و هوار کنه تا نتیجه بده

شما تلفنی باهاش درارتباطی؟؟ چرا رفته بود بیمارستان اصلا اخه اولش درد نداشت... آخه سه روز زجرکش میکنن آدمو یعنی؟ شاید برده باشن سزارین تا الان

شما تلفنی باهاش درارتباطی؟؟ چرا رفته بود بیمارستان اصلا اخه اولش درد نداشت... آخه سه روز زجرکش میکنن ...

نه من ارتباط ندارم باهاشون

تاپیک هاشو پیگیری میکنم فقط

چون 40 هفته رد کرده رفته بیمارستان 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
نه من ارتباط ندارم باهاشونتاپیک هاشو پیگیری میکنم فقطچون 40 هفته رد کرده رفته بیمارستان

فک نکنم سه روز سرم و قرص بدن نگه دارن دور از جون رحمش پاره میشه چون دردش شروع بود و میگفت دهانه بستس میبرن سزارین میکنن

😂😂😂هرروز زیر بار مشکلات زندگی هفت قلو میزاییم خوااااهر

😂😂😂😂😂 اون که هیچی ولی این زایمان برا من به شخصه کابوسه، واقعا اذیت شدم هم سر زایمان هم بعدش به خاطر مشکلات خانوادگی به شوهرم گفتم بچه خواستی برو زن بگیر