2777
2789
عنوان

ای وای خدایا بدبخت شدم

304 بازدید | 28 پست

دو هفته بود بخاطره این ویروسه هیج جا نرفتیم حالا مامان بابام امشب اومدن خونم ب بچه ها سر بزنن یه دفعه بابام گف یه کم آبریزش بینی دارم درجا شوهرم گرف اونا رفتن گف بچه ها مریض بشن من میدونم و تو الان تو خواب بچم بالا آورد کلی داره بهم غر میزنه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای 🥺کاش پدرت حرفی نمیزد حالا اگه از ایشونم نگرفته باشین شوهر مگه ول میکنه😔جوابش رو نده ولش کن انشاءالله بچت هم زودی خوب بشه و یه رودل ساده باشه

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
ای وای 🥺کاش پدرت حرفی نمیزد حالا اگه از ایشونم نگرفته باشین شوهر مگه ول میکنه😔جوابش رو نده ولش کن ...

توروخدا برام دعا کنین وگرنه روزگارم رو سیاه میکنه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

بگو ویروس ها هوا برد هستند .

ممکنه از جای دیگه آلوده شده باشند . 

اگر از پدر من گرفته باشند باید علائم مشابه داشته باشند .

این ها که علائم متفاوت دارند .

تازه هر چی بچه ها تو بچه گی بیمار بشند ، بزرگتر بشند کمتر مریض می شند .

این رو دکتر بچه ام گفت .

گفت سیستم ایمنی ما آرشیوی از مشخصات ویروس ها و میکروب هایی داره که ما بهشون مبتلا میشیم داره تا اگر دوباره وارد بدن ما بشند سریع شناسایی و نابود بشند . 

این آرشیو برای بچه ها خالی هست . هر وقت در اجتماع حضور پیدا می کنند ممکن هست به انواع آلودگی ها مبتلا بشند اما بعد از مدتی این آرشیو کامل تر میشه و بچه ها کمتر مریض می شند . به من گفت آماده باش . از زمانی که تصمیم بگیری بچه بیشتر وار محیط های اجتماعی بشه ، تا مدتی تند تند مریض میشه . بعد فاصله بین مریض شدن هاش کمتر میشه      

زبونت دراز باشه بگوبچس رودل کرده مگه هرکی بالا آورده ویروسه

خداکنه ویروس نباشه 

نمیدونی چه عذابی بهم میده

راهی هس بفهمم رودل هس یا ویروس؟

تب داره ؟ گل بنفشه و ترنجبین بده بهش . اگر خوب شد که رودل بوده . تب رودل خیلی بالا نمی ره . تبش رو چک کن . تب آسانسوری و سرعتی ، ویروس هست . تبی که خیلی بالا میره .