2777
2789

مامان من که مثل نامادری انقدر که بی احساس و سرده

انگار قلبش سنگه 

خود به خود باهام یه جوری قهر کرده انگار پدرشو کشتم 

الان رفتم پیشش کلی گریه کردم هیچ اهمیتی نداد حتی نکاه هم نکرد بعد از صبح هیچی نخوردم الان به خواهرم گفت برو غذا رو بخور خواهرمم رفته داره غذامو میخوره 

کاش امشب شب آخرم باشه

وای سر چی دعواتون شده؟ لابد خیلی ازت ناراحته 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهر پدر ومادر خیلی مهمه 

ولی چه میشه کرد عزیزم نمیشه خونوادرو انتخاب کرد 

باید خودساخته باشی 

رو پای خودت واستا با خودت دوست باش

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

عزیزم مامان مهربون می‌خوام چکار کاش مادرم بود ولی باهام قهربود

منم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

حساب ادمش نکن دیگه خودتو کوچیک نکن فک نکن چون صرفا مامانته ارزشش زیاده 

منم قید این مامانمو زدم حالم بدجوری بهم میخوره ازش 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
حساب ادمش نکن دیگه خودتو کوچیک نکن فک نکن چون صرفا مامانته ارزشش زیاده منم قید این مامانمو زدم حالم ...

آره باید همین کارو کنم 

دیگه از تنهایی مردم هم نمیرم پیشش