2777
2789
عنوان

کیا تو فامیل ارثتونو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 105 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما عمو ها دارن حالشو میبرن حتی بچه هاشونم سهم بردن 

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

اگه مادربزرگتون در قید حیاتن که اون ارث حساب نمیشه ،مال خودشه بخشیده ،هر چند پسندیده نیست 

ولی دایی من  زمینای ارثی پدربزرگم رو خورد ،یه ابم روش.و هنوز بعد نزدیک ۲۰ سال داره حق کشی میکنه متاسفانه 

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

عمه‌م هم ارث پدرم رو خورد هم با سندسازی ادعای طلب کرد از پدرم

خودش و بچه‌هاش شکایت کردن، پدرم ۳ ماه پیش برای شرکت تو دادگاه رفت شهرستان، اونجا دچار حادثه شد و از دنیا رفت

هم حقش رو خوردن هم جونش رو گرفتن

الهی که خدا عمر طولانی و سراسر عذاب بده بهشون، الهی بغلشون از بچه خالی باشه، نه که خدا نده‌ها، نه اتفاقا، بده و بگیره، بده و بگیره

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
اگه مادربزرگتون در قید حیاتن که اون ارث حساب نمیشه ،مال خودشه بخشیده ،هر چند پسندیده نیست ولی دایی م ...

بابای من کار میکرده میداده به مادرش جمع کنه مادرش جمع میکنه خونه میخره میده به عموم😑 اینطوری میشه مال خوری مادر

خیلی بده و حرص درار

زیادد فک کن بچه های اونا که از من کجیکترن کسب و کار خودشونو راه انداختن با همین پول ارث

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
بابای من کار میکرده میداده به مادرش جمع کنه مادرش جمع میکنه خونه میخره میده به عموم😑 اینطوری میشه م ...

پدرمنم بچه اوله واز بچگی فرستادنش کارگری و سرکار هزارتومن ندادنش 

این عمومم میشه بچه از زن دوم پدربزرگم 

مادربزرگم بااینا و دوتا عمم ک دخترای خودشن تبانی کرد سربابامو کلاه گزاشتن و بعد اخرشم از زبون عمه کوچیک دررفت خودش ک اصلا دلش نمیسوخت پیرسگ

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه