پدی که نه اصلا ،بدی هم واسمون گذاشتن جای ارث،مادری هم هنوز مامان بزرگ و بابا بزرگم زندن ،ارث و اینا درکار نیست مامانجونمم ۳دونگ خونشو زده به نام داییم و مغازه نونواییشونو زده به نام یه دایی ها دیگم ،یه تیکه زمین تو یه جای پرت داره گفته اون با این ۳دونگ واسه ۵تا دخترم که چیز زیادی گیر مامانم نمیاد
همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا حرومشون بشه چون حقشون نیست خیلی این ناعدالتی مسخرس
واقعاا
می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت میشود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب میکنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
پدی که نه اصلا ،بدی هم واسمون گذاشتن جای ارث،مادری هم هنوز مامان بزرگ و بابا بزرگم زندن ،ارث و اینا ...
ای بابا چرا انقد مردم سختیای بچه های خودشون میبینن و ناعدالتی میکنن چطور جواب خدارو میدن بعدا
ان شاالله خدا ب خودتون انقد بده ک نتونین جمع کنین عزیزم همه اینا میگذره مال و منال برا کسی وفا نکرده مهم ی خاطره و یادگاره و خوبیه ک ازهرکسی میمونه ک متاسفانه بزرگای ما تو مغزشون ریدن هرچی پیرتر خرفت تر میشن
ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بخدا خیلیییییییی.. عموی من سر بابام کلاه گزاشته و هزارتا کارکرده بعد میبینمش میگ پدرت سیاست داره 😐منم گفتم اره سیاست داره ک سرش کلاه گزاشتین سیاست داره هنوز بهتون سر میزن6ه و.. ول کرد رفت
ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
کاربر آقا 🙋 «دانشجو حقوق » «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»
ای داد خدا لعنت کرده لاقل ی تیک زمین واسشون میزاشت هوفداز قدیم این ستما بوده
بابام تعریف میکرد آنقدر خونشون بزرگ بود که کاروان دارا اسب و شتراشونو اونجا میذاشتن...
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...