طرفا ساعت ۴ و ربع بود پسر برادر همسایمون با ماشین یحوری ترمز گرفت ما گفتیم مثلا چیزی شده از تو خونه همسرمو دخترم رفتیم پشت پنجره دیدیم پسر مثلا ۱۷ . ۱۸ ساله ای که ماهم قبلا دیده بودیمش اونحا اومده خونه عموش و دم در داد و بیداد میکنه که پولادپدرمو بردین رفتین خونه ساختینو دختر فلان فلان شدت رو عروس کردی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همین دیگه پسره عموش رو چنان کتک زد که خواهر پسره داد میزد آخ خوبش کردی دلم رو خنک کردی ولی من دلم سو ...
پیرمردی که مال مردم رو خورده باشه همینه حقش. اگه واقعا خورده. آدما وقتی پیر میشن یا وقتی میمیرن مقدس که نمیشن که. ما خودمون از این بزرگترا زیاد داریم هم از رف خودم و هم شوهرم ارثمون از هر طرف خورده شده یه آبم روش
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
اخه کسی که به خالش رحم نکنه طلاهاشو از گاو صندوقش بدزده ببره بفروشه واسه خودش خونه بخره! و همون خاله رو که آلزایمر داره رو وادار کنه ببره تو دفترخونه ی اشناش خونه رو بزنه به اسم خودش و از ترسش بیاد به پیر زن قرص های تشنج بده که بمیره به نظر شما قابل بخششه؟
تو این مسائل نمیشه نظر داد..و سن بالا بودن و با آبرو بودن و خیلییییی چیزا ملاک نیست..یه کسایی سهم خواهر برادرشونو بالا کشیدن که همه روشون قسم میخوردن...مال دنیا خیره سره