2777
2789
عنوان

درگیری سر ارث امروز عصر

1271 بازدید | 82 پست

طرفا ساعت ۴ و ربع بود پسر برادر همسایمون با ماشین یحوری ترمز گرفت ما گفتیم مثلا چیزی شده از تو خونه همسرمو دخترم رفتیم پشت پنجره دیدیم  پسر مثلا ۱۷ . ۱۸ ساله ای که ماهم قبلا دیده بودیمش اونحا اومده خونه عموش و دم در داد و بیداد میکنه که پولادپدرمو بردین رفتین خونه ساختینو دختر فلان فلان شدت رو عروس کردی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خلاصه همسرم چون میدونه عمو پسره ادم سن بالا و محترمیه خواست بره اونجا دخترم نذاشتش گفت این ممکنه دعپا کنه تورو زد چیکار کنیم

انقدر دادو بیداد کرد تا زن عموش در رو باز کرد اومد التماسش کنه که اروم باشه پسره زد تو همون حیاط زن عموش رو پرت کرد 

دیگه یهو دیدیم چندتا پسر رفتن داخل که بکشوننش بیرون اروم بشه

عمو باید میزده تو دهنش دندوناش بریزه تو حلقش.کجا ما جرات داشتیم تو روی بزرگترمون صدامونو بلند کنیم

البته بزرگتری که واقعا بزرگتر باشه. بزرگتر بودن یه کبر سن و موی سفید نیست عزیز. بزرگتری ته حرمت خودشو نگه نداره باید .... بهش یه آبم روش

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

اکثرا تو این موارد بزرگتر مقصره. پدر و مادر باید بعد از یه سنی وصیت داشته باشن و تکلیف اموالشونو مشخص کنن که بعدا هم نرده خودشون فحش نخوره هم بچه ها به جون هم نیفتن و بین بچه ها هم نباید فرق بزارن. چون همونطور که عاق والدین هست عاق اولاد هم هست.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
عمو باید میزده تو دهنش دندوناش بریزه تو حلقش.کجا ما جرات داشتیم تو روی بزرگترمون صدامونو بلند کنیم

مرده ۵۵ ۶۰ سالشه بنظرت زورش میرسه؟

من خیلی ترسیدم رفتم رو مبل بعد دخترم گفت عموش رو زده زن عموش هم دهنش خونی شده بوده

پسره داد میزد ۴ میلیارد پدر منو کجا بردین

البته بزرگتری که واقعا بزرگتر باشه. بزرگتر بودن یه کبر سن و موی سفید نیست عزیز. بزرگتری ته حرمت خودش ...

درسته اما بنظرم بچه ها نباید توی این چیزا دخالت کنن.پدر من از خونه پدریش سهم زیادی داشت چون خونه رو خودش واسه باباش زمان مجردی ساخته بوده.اما وقتی خواستن تقسیم کنن برادرش خونه رو برداشت اینم هیچی نگفت ما هم نخواستیم 

البته بزرگتری که واقعا بزرگتر باشه. بزرگتر بودن یه کبر سن و موی سفید نیست عزیز. بزرگتری ته حرمت خودش ...

همین دیگه پسره عموش رو چنان کتک زد که خواهر پسره داد میزد آخ خوبش کردی دلم رو خنک کردی 

ولی من دلم سوخت اخه پیرمرد زدن نداره این پسره فقط ۱۸ سالش بود 

بزرگی که حروم خوری و ضعیف کشی کنه رو باید یجوری حالشو جا اورد که تو تاریخ بنویسن ...بزرگی که به سن و سال نیست .. 

اگه واقعا پولو بردن پسره حق داشته

باشه ولی نباید پیرمرد رو بزنه که😂

بخدا ترسیدم همسرم بره دروغ چرا دیدم هیچ جوره همسرم از پسش برنمیاد این پسره هم هرکی میومد کنترلش کنه رو هل میداد