2777
2789
عنوان

این طلا رو ازم میخرن⁉️چونکه 📸

341 بازدید | 15 پست

چون که زیر۸۶ عه ینی برا سال ۸۳ هس،اگ کسی سر درمیاره یا طلا فروشه بهم بگه 

نمیدونم اصن برا سکه فاکتور میدن یا نه چون هدیه اس،و اینک چند درصد بابتش کم میشه؟ 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه ماشینه که سال ساختش مهم باشه؟

اره ضرب قدیمه زیر۸۶ قدیمی محسوب میشه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
دیگه به وزن و عیارش میخرن یعنی اون حباب قیمتی بانکی بودنش حساب نمیکنن

گذاشتم عکسشو

این سکه س نه طلا

دنبال زیر بغل ماری؟ تو تاپیک نوشتم سکه😐

شما ۴/۰۶۶ گرم طلا ۲۲ عیار داری ‌

ینی میشه چقد تقریبا؟

تو گوگل زده نیم سکه طرح قدیم الان ۲۰۸۰۰

وقتی اشتباه میگی همه به اشتباه افتادنیکی گفته مگه قدیم و جدید داره یکی دیگه گفته مگه ماشین یکی گفته ...

اونی ک بایدبفهمه  ،میفهمه

فقط یه نفر پرسیده،اونم معلومه اصن سر در نمیاره از سکه 

سکه ام طلا محسوب میشه،تو تاپیکمم توضیح دادم سکه قدیمی زیر ۸۶عه ، انقد وقت گزاشتی کامنتارو رصد کردی ،وقت میزاشتی یه لحظه تاپیک رو میخوندی