2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه دشمنی یا آزارهاش خفیف یا عادی : ۹ بار سوره ی کوثر بخون به نیت دفع شر مزاحم یا دشمن قربه الی الله ( من در نی نی سایت ۱۲ بارش رو هم دیدم ) 

اگه دشمنِ قوی ؛ یا مزاحمِ شروره : دعای علقمه بخون : ۷ روز اول : روزی یکبار { یا هر چند بار که دلت خواست } زیارت عاشورا و بعد بلافاصله دعای علقمه بخون از بعد از ۷ روز فقط علقمه ی خالی بخون { چه خوبه که علقمه ی خالی رو هر روز بخونی " کمه زود تموم مشه " ) قربه الی الله 

دعای علقمه حصاریه که باعث میشه آدنای بد از شما دور بشن 

اگه دشمنِ قوی تر ؛ مزاحم شرورتر : مثلا جادوگر ؛؛؛ گیرنده ی جادو " مشتری و خریدار جادو " که ول کن نیست ؛؛؛ حاکم ظالم ؛؛؛ ( یعنی کسی که به اساسِ زندگی یا جان صدمه میزنه هم زیارت عاشورا و علقمه ====== و هم : دعای علوی مصری 

دعای علوی مصری تو برنامه ی بازار هست و شیوه ی خواندنش رو گفته ( اما در تنظیمات برنامه : فونت بزرگ یا بزرگتر را انتخاب کن تا چشات اذیت نشه

ممنونم

خواهش میکنم 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش ؛ از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی ( البته چون اون ۷ روزِ اول : زیارت عاشورا داره و آخرش سجده داره پریود نباشی بهتره ) 

روز نحس شامل : ایام قمر در عقرب ؛ و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

ایام قمر در عقرب ۱۰ دی سپری شد موند تا یک ماه بعد ( تو گوگل هست تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : ۲ تا عکسه که ایام هرردو عکس در هر ماه ۴_۵ روزه ) 

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

شاید درجه ی دوستی ( بد و ضعیف هست { درجه ی دوستی بین زن و شوهر ؛؛؛؛ ۲ تا دوست ؛؛؛؛؛ رابطه ی فرزندان با هم } = اسم دو نفر را [ آنطور که صدا میزنند " نه آنطور که صدا میدهد " ] را به ابجد کبیر در می آوریم با هم جمع میکنیم سپس حاصلجمع را ÷ بر عدد ۳ میکنیم : باقیمانده ( باقیمانده ) اگر ۱ اومد : درجه ی دوستی خوب و عالی است و با همدیگر دوست و رفیق هستند . 

باقیمانده اگر ۲ اومد : درجه ی دوستی بد و ضعیف است و با همدیگر دوست و رفیق نیستند .

باقیمانده اگر ۰ " یا همون ۳ اومد " : درجه ی دوستی متوسط است .

♦️♦️♦️ *** آنطور که صدا میزنند { یعنی آنطور که صدا می دهد } مثلا الهه صدای الاهه میده اما ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای   ِ  میده پس الاهه میشه الاهِ { الاه را محاسبه میکنیم } (  فتحه  َ / کسره   ِ  / ضمه  ُ  = چون مصوت هستن به تنهایی حساب نمیشن ) ، فریده میشه فریدِ ( فرید ) ، سمانه میشه سمانِ ( سمان ) ، کاوه میشه کاوِ ( کاو ) ، رقیّه میشه رقیِ ( رقی : تشدید ۲ تا حرف محسوب نمیشه ) ، سمیّه میشه سمیِ ( تشدید ۲ تا حرف محسوب نمیشه ) 

*** گچپژ حذفه حساب نیست مثلا پژمان میشه مان ، گلابتون میشه لابتون ، پری میشه ری ، و ...

**** در میان غیر عرب زبانان ظ ض ذ ( صدای ز میده مثلا کاظم میشه کازم ، ابوالفضل صدای ابلفزل میده ، رضا میشه رزا ) ؛؛؛؛ ث ص صدای س میده مثلا ثریا میشه سریا ، صبا میشه سبا ، ثنا میشه سنا ، صالح میشه ساله ( سالِ نه ها بلکه س ا ل ه ) ؛؛؛ ح صدای ه میده مثلا حمیده میشه همیدِ ، محمد میشه مهمد ؛؛؛؛ ط صدای ت میده ؛؛؛؛ غ صدای ق میده ؛؛؛ ع صدای الف میده ؛؛؛؛ 

مثلا عالیه نیشه آلی یِ  ؛ عاطفه ماشه آتف ،

*** اسامی که به ی آخر منتهی میشه صدای الف میده مثلا موسی میشه موسا ؛ عیسی میشه عیسا ( ولی در اینجا میشه ایسا ) ؛ طوبی میشه توبا 

خواهش میکنم فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش ؛ از روز دوم ت ...

برای راحتی در محاسبه : برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام : تو بازار هست ( تیتر اول اون برنامه : محاسبه ی ابجد : اسامی رو اونجا وارد کن ؛ ابجد کبیرشون رو میاره : روکاغذ بنویس و ÷ بر ۳ کن ( باقیمانده عددی بین ۰ تا ۲ است