2777
2789

سلام خانما و مامانای عزیز‌

نکات و نصحیت های خودتون رو به من که الان تو دوران بارداری هستم بگید

بچه اولم هست

چ کارایی انجام بدم و همه چی خلاصه

دارم میرم تو پنج ماه 😍

در آخر دعا کنید برا سلامتی نی نی قشنگم 

آن شالله دامن اونایی که بچه ندارن هم ب زودی سبز بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انشالله به سلامتی بغلش بگیری💞گلم میتونم بدونم شکمتون تا چه اندازه اومده جلو!؟

مرسی عزیزم 

خیلی جلو نیومده ولی میشه گفت اندازه ی طالبی متوسط 

شکمم پهن بیشتر فعلا از پهنا بزرگ شده

مرسی عزیزم خیلی جلو نیومده ولی میشه گفت اندازه ی طالبی متوسط شکمم پهن بیشتر فعلا از پهنا بزرگ شده

حرکاتش‌و احساس میکنی گلم!؟

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️

استرس بخودت اصلن نده از لحظه لحظه بارداریت لذت ببر خوب استراحت کن انشالله نینیتو سالم وسلامت بغل بگیری و زیر سایه بابا مامانش با ارامش بزرگ شه 

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
ب طور کامل نه ولی امروز حرکت ماهی وارش رو کامل حس کردم برا اولین بار 😍 یا ی نبض بزرگ

خدا حفظش کنه گلم🤲🏻💞

عزیزم آزمایش دادین یا سونو برای فهمیدن بارداریتون!؟

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️

توی کلاس های بارداری و زایمان شرکت کن که نوع زایمانت رو آگاهانه انتخاب کنی و بر اساس فیزیک بدنت باشه و علمی ، نه شنیده ها و نفرت پراکنی هایی که مخصوصا توی این سایت میشه زیاد دید 

تو بیمار نیستی و دو نفر هم نیستی ،  پس یک سره دراز نکش و یک سره نخور 

از همه محتویاتی که توی هرم غذایی هست استفاده کن و بشقابت رو از سبزیجات و میوه و صیفی جات و لبنیات پر کن ، مصرف کربوهیدرات رو سرخود کم نکن چون بهت انرژی میده ، مصرف قند و شکر رو تا جایی که میتونی کم کن 

استرس نداشته باش و برای آرام بودن خودت تلاش کن 

یه دوره تربیت فرزند بخر و شروع کن به دیدن و نت برداری و جزوه نوشتن 

کتاب های خوب بخون و از این تایم نهایت استفاده رو بکن که آگاهیت رو زیاد کنی 

آب زیاد بخور 

با بچه ت با صدای بلند حرف بزن  

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
2810