2777
2789

خانوما من پیش یه روانشناس رفتم یک جلسه اصلا خوب نبود بهم میگفت چند سال دیگه یادت میره خلاصه خوب نبود 

من برای یه روانپزشک نوبت گرفتم ولی وقتی رفتم منو فرستادن پیش روانشناس ازم الان دو جلسه هست که ۶۰۰ تومن گرفتن که جلسه بعد حتما بیام 

بعد الان این مشاور اصلا خوب نیست داره بهم امید الکی میده 

بهم میگی داری دچار افسردگی میشی بعد بهم میگه واسه آینده تلاش کن خلاصه درسته دو جلسه هست که میرم اما میتونم متوجه بشم بهم داره امید واهی و الکی میده 

و اینکه اصلا دلش نمیخواد من برم پیش روانپزشک میگه حیف نیست قرص بخوری 

میخوام برم پیش روانپزشکش به تشخیص روانشناس نیازه ؟

و اینکه روانپزشک چجوریه اگر مشکلی داشته باشی بهت قرص میده اگر نداشته باشی نمیده باهات صحبت میکنه کلا چقدر محلت داری حرف بزنی 

و اینکه من میتونم با وجود اینکه میرم پیش روانشناس برم پیش روانپزشک خیلی ممنون میشم جواب بدید❤❤❤

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم نمیدونم مشکلت چیه

اما برای چی میخوای بری پیش روانپزشک؟؟؟

که یه مشت قرصی که عوارضش از پا درت میاره برات تجویز کنه؟؟ معتاد و وابسته قرص ها بشی؟؟؟

وقتی رفتی روانپزشک خودش ارجاعت داده روانشناس یعنی نیاز به قرص و دارو نداشتی دیگه

تراپی هم ممکنه طول بکشه چندوقت

با این حال اگه راضی نیستی برو یه جا دیگه

تحقیق کن یه روانشناس خوب و معتبر پیدا کن بعد برو پیشش

خدایا دوستت دارمممم ❣❣