2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک زایمان طبیعی آنه دختری در مزرعه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 54 پست

مگ چند بار زندگی میکنیم درد طبیعی رو بکشیم

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمخام زیر تیغ برم از طرفیم دارم کلی هزینه ورزش بارداری میکنم میترسم بی نتیجه بمونه

عزیزم هیچ چی قابل پیش بینی نیس  منم برا بچه ی اولم وایسادم تا دردم بیاد برم برای طبیعی  درد وحشتناکی داشتم ولی هرچی تلاش کردم بچه نیومد و فرستادنم برا سزارین     ولی الان میگم کاش اصلا از اولش اختیاری رفته بودم برای سز  خیلیییی بهتره 

کلا زایمان طبیعی خب خیلی دردناکهولی اینجوری نیست ک نشه تحمل کردتا اونموقع ک شیش سانت باز شده بود درد ...

شما خوردن اون شربت گلاب و زعفرون توصیه میکنین اخه تو یه تاپیک دگ نوشته بودن باعث تپش قلب جنین میشه 

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

بچه اولت بود؟ وای چه جوری تحمل کردی تا شیش سانت؟

نه  بچه دومم بود

بچه اولم پسر بود سر پسرم

40 هفته شده بودم درد نداشتم تا اینکه دکترم نامه داد ک بستری شم ار وفتم گذشته بود

بیمارستان ک رفتم بستریم کردن امپول فشار زدنم دوساعته زایمان کردم😅

سر این دومی اصلا فکرشم نمکردم ک وقتم شده

فکر میکردم دردای روز اخره ک ادمو اذیت میکنه

تا اینکه دردام داشت شدید میشد زن داداشم گفت بریم بیمارستان

من میگفتم نمیخواد ساک بچه رو بیارین وقتم نیست

زن داداشم گفت محض اطمینان ببریم

تازه  من تو اون وضعیت رفتم دوش اب گرم گرفتم موهامو خشک کردم 

ارایش کردم بعد رفتم بیمارستان😂😂😂😂😂

عزیزم هیچ چی قابل پیش بینی نیس منم برا بچه ی اولم وایسادم تا دردم بیاد برم برای طبیعی درد وحشتناکی ...

اره خب بدن تا بدن فرق میکنه

هرکس میبینی یه جوره

اصلا قابل پیش بینی نیس

در کل من خودم خوش زا هستم خداروشکر

اره خب بدن تا بدن فرق میکنههرکس میبینی یه جورهاصلا قابل پیش بینی نیسدر کل من خودم خوش زا هستم خداروش ...

یکی هم نوشته بود رابطه🤣 اون چی بنظرت تاثیر داره؟

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱