2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک زایمان طبیعی آنه دختری در مزرعه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 54 پست
اخه آنه هم گف ورزش و پیاده روی داشت

من تاپیکشو نخوندم نمیدونم چی به چیه

بدن ها باهم فرق میکنه نگران چیزی هستی که هنوز اتفاق نیوفتاده شل بگیر تا شل بگذره 

الکی به خودت استرس نده نهایت ماما همراه میگیری 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ظاهرا لگنم پهنه و بچم دختره امیدوارم راحت زایمان کنم ،ازرالان اب گرم به کمر بزنمو از پله پایین ب ...

نه نکنیا مگه میخوای زایمان زودرس بگیری این کارا واسه ۳۸ هفته به بعد

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲۶

خیلی زوده از الان بخوتی این کارا رو بکنی

فعلا کلاسای بارداریتو ادامه بده

اونایی ک گفتمو از 37 یا 38 هفته انجام بده

من خودم 39 هفته و 4روز زایمان کردم

همون سه چهار روز مونده به زایمانتم انجام بدی تاثیر داره

پیاده روی تند داشته باش

پله بالا پایین کن

دوش اب گرم بگیر

نوک سی_نه هاتو فشار بده(اینو دکترماما و پرستارا بهم گفتن) 

ینی در واقع تحریکشون کن

ماه اخر خنکی جاتم بخور اصلا گرمیجات نخور

من دخترم زردی گرفت سه روز بستری شد پرستارا پدرمو در اوردن

خیلی زوده از الان بخوتی این کارا رو بکنیفعلا کلاسای بارداریتو ادامه بدهاونایی ک گفتمو از 37 یا 38 هف ...

من از همین الان گرمی جاتم قطع کردم خارش شدید دارم ک تمام تنم کهیر زده اسییییرم

هوا سردو بارونه من پنجره ها باز گذاشتم

من همین 25 روز پیش زایمان کردمتو خونه 6 سانت باز شده بودمپام رسید به بیمارستان زایمان کردم فقط وقت ش ...

اون دردای شش سانت ببعد وحشتناکه؟

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

من از همین الان گرمی جاتم قطع کردم خارش شدید دارم ک تمام تنم کهیر زده اسییییرمهوا سردو بارونه من پنج ...

دمای بدن خودت هیچ ربطی به دمای بدن جنین نداره

اینو دکترم میگفت.. گفتش حتی اگر دمای بدنت 40درجه باشه دمای بدن اون معمولیه.. 

ماه اخر رعایت کن ک ان شالله دچار زردی نشه

اون دردای شش سانت ببعد وحشتناکه؟

کلا زایمان طبیعی خب خیلی دردناکه

ولی اینجوری نیست ک نشه تحمل کرد

تا اونموقع ک شیش سانت باز شده بود درد ها منظم میگرفت و ول میکرد تا اماده شدم رفتم بیمارستان دیگه دردا نزدیک بهم میشدن  و دیگه ول نمیکرد به ده سانت ک رسید بچه اومد و از درد خیلی شدید راحت شدم ولی نه اینکه دردام تموم شده باشه نه.. هنوز دردا رو داشتم مخصوصا اینکه دلمو فشار میدادن لخته خونا بیاد بیرون

ولی خب اون مرحله سخته رو رد کرده بودم