2777
2789
مرسی گلم از تجربه هات در اختیارم گذاشتی

خواهش میکنم. من شبا شیر خشک میدادم نمیفهمید. یوقت میدیدی خوابم میومد شوهرم بهش شیرخشک میداد. ازوقتی عادت کردن روزام بهش دادن یه هفته ای بیخیال شیر من شد

خواهش میکنم. من شبا شیر خشک میدادم نمیفهمید. یوقت میدیدی خوابم میومد شوهرم بهش شیرخشک میداد. ازوقتی ...

منم فعلا میدم تا دوماهگی ببینم وزن گیریش چجوری میشه اگه خوب باشه عادت نکرد ادامه میدم ولی اگع عادت کنه قطعش میکنم شیرم زیاد و خوبه بخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چهل دیقه طول میکشید شیر خوردنش خسته نمیشری

نه عشق میگردیم دوتایی. ماشاالله ازاول خودش سینه رو میگرفت حتی شب بیداریم نداشتیم قربونش برم اصلاااا اذیتی نداشت. منم هرجا میرفتم بالشت شیردهی باهام بود حتی سرپام میشدم باهاش وسط شیر دادن خیلی راحت بود😄

منم فعلا میدم تا دوماهگی ببینم وزن گیریش چجوری میشه اگه خوب باشه عادت نکرد ادامه میدم ولی اگع عادت ک ...

عادت نمیکنه یه دفعه میبینی سینه نمیخاد من همه ی راه هارو امتحان کردم دیگه نگرفت. تو یه روز ول کرد. معمولا دو تا سه ماهگی دیگه سر در میارن که شیشه راحت تره ول میکنن سینه رو

شاید اصلا نگیرم دیگه اون موقعه پستونک چی اونم میدی من دوس دارم بدم ولی سخت میگیره

آره کلکسیون پستونک داره از اولش گرفت عاشق پستونکه. خوبه بچه صبور میشه ولی شروع به دندون دراوردن کنه دندوناشو کج و کوله میکنه‌. پستونک دل درد بچه رم خوب میکنه

2810