2777
2789
نمیدونی چه عشقی میکردم وقتی از بغلم جدا نمیشد. الان میرم طرفش اول گریه میکنه فک میکنه میخوام شیر بدم ...

بغل کردن بدون شیر دادن هم میشه عزیزم 

فعلا شما دارید بچه رو زور میکنید این به بچه آسیب میزنه زور کردنش فقط چون خودتون عشق میکنید نباید به بچه زور بزنید عزیزم گناه داره سر همین گریه می‌کنه و ترسش گرفته 

شیر مادر خیلی خوبه بدوشیدش بهش بدین خب خیلی ها شیر خودشون رو میدوشن میدن بچه بچه هم تپل و سالمه از سینه خوردن و بدوشیش بدی دست بچه فرقی نمیکنه فقط بچه اذیت میشه اگه به زور و با میل خودتون بخواید از شیر جداش کنید یا به شیر وابسته اش کنید و باعث حساسیت بچه میشه ☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونی چه عشقی میکردم وقتی از بغلم جدا نمیشد. الان میرم طرفش اول گریه میکنه فک میکنه میخوام شیر بدم ...

نمی‌خواد شیر خشک بهش بدی بدوشش تا خیس نشده خیلی غصه الکی نخور بچه کلا باید هر طوری چه خود بچه راحت هست بهش شیر بدین اینکه میگن شیر خشک بده آدم های بی سواد میگن شیر خشک هم خوبه ولی خب شما سعی کنید به جای شیر خشک شیر خودتو بدوشیش هم خالی میشه هم بچه شیر خودتو میخوره راحت هستید دوتاتون

بغل کردن بدون شیر دادن هم میشه عزیزم فعلا شما دارید بچه رو زور میکنید این به بچه آسیب میزنه زور کردن ...

زور چی بیچاره داره شیرخشک میخوره منم که گفتم میدوشم بهش میدم دیگه! من از خودم ناراحتم که چرا اجازه دادم بهش شیرخشک بدن که اونی که براش بهتره رو رها کنه. کلا اطرافیانم عشق پستونک و شیشه دادن به بچه ان

زور چی بیچاره داره شیرخشک میخوره منم که گفتم میدوشم بهش میدم دیگه! من از خودم ناراحتم که چرا اجازه د ...

آها ولش کن راحت خودتو بکن عزیزم 

در کل سخت نگیر به خودت و بچه باور کن این سخت گرفتن ها و حساسیت ها فقط تورو نابود می‌کنه هیچی عوض نمیشه شیر پسکونت خوردن هم به بچه آرامش میده سر همین وابسته اش شده پستونک مادر دوم بچه حساب میشه نگران نباش گلم 

وزن تولدش چقد بود و وزن دوماهگی

من ۳۴ هفته و سه روز زایمان کردم ۳ کیلو. یه هفته ام بستری بود اجازه نداشتم شیر بدم بهش. ۲۵ روزگیش ۳۸۰۰ شده بود.دوماهگی ۵۳۰۰ الان منتظرم واسه واکسن ۴ ماهگی ببرم ببینم وزنش چند شده