2777
2789

خیلی زود عصبی میشم ، وای خدااا مثلاً دیروز همسایه ماشینشو پارک کرده بود جلوی ماشین من ، این حرکتو چندین بار انجام داده بود راستش دیروز دیرم شده بود زنگشونو زدم گفتم لطفاً ماشینشو جا به جا کن وقتی اومد تو پارکینگ بهش گفتم لطفاً به هیچ وجه دیگه اینجوری پارک نکن ، یکم باحالت تند گفتم ، حالا شوهرم میگه همسایه است نباید میگفتی ولی من زود عصبی میشم نمیتونم همون لحظه عکس العمل نشون میدم 

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

شرمنده استاتر ببخشید

ممنون میشم تاپیک آخرمو گزارش بزنید 😢 گزارش زدین لایک کنید صلوات بفرستم واستون به نیت حاجت رواییتون❤️❤️

تمام غصه‌های دنیارو میشه با یک جمله تحمل کرد:”خدایا میدانم که میبینی”🤍

از قانون ۳ ثانیه استفاده کن

۳ ثانیه قبل گفتن هر حرفی صبر کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من اگه میدونستم که خودم تاپیک قبلیمو نمیزدم.منم خیلی خیلی عصبی ام. معضل شده برام

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
این الآن عصبانیتت بود!؟پس خیلی مهربونی!🥲😂

اره بخدا ، شوهرم میگه نباید حرفی می‌زدی ولی من میگم،  چون اون لحظه داغ کردم 

نه بابا اسی خوب کردی خب چندبار تذکر دادی نفهمید الانم چیز خاصی نگفتی یکم اخم چاشنی حرفت کردی دیگه 

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)

هر وقت عصبی شدی خودتو جریمه کن

جریمه هم یه چیزی باشه که برات خیلی سخته انجام دادنش

و تو دفتر هم یادداشت کن

ببین تو یک ماه چقدر عصبی شدی

اگر عصبانیتت بیشتر از ده مورد بوده

یه چیزی که میخواستی واسه خودت بخری یا جایی مثلا بری رو بنداز برای ماه دیگه

به خودت باید سخت بگیری

کم کم آروم میشی

یوگا انجام بده آهنگای آرامش بخش

🙂❤️
حق داری. شما باید همسایه رو مراعات کنید ولی اونا نه .دفعه ی دیگه هروقت اینکار رو کردن زنگ بزن به همس ...

یه همسایه بالکنشو سقف دار کرده دائم تا ۲سب سرو صدا دارن سقفشون ایرانت زدن اینم خیلی منو عصبی می‌کنه جدیدا هر وقت شاکی میشم یه لیوان آب می‌ریزم رو سقفشون صدای بدی میده بازم شوهرم میگه نکن چرا عصبی هستی ، ولی من تحمل ندارم یکی تا نصفه شب صدا بده من حرفی نزنم اصلا شدید شدید عصبی میشم

هر وقت عصبی شدی خودتو جریمه کنجریمه هم یه چیزی باشه که برات خیلی سخته انجام دادنشو تو دفتر هم یادداش ...

در لحظه سریع واکنش نشون میدم😔

2810