2777
2789

دیروز تولد شوهرم بود من درگیرسونو گرافی اینابودم یادم رفت تبریک بگم ازیه هفته پیش ولی یادم بودبهش تبریک گفته بودم پیشاپیش این گذشت دیشب بحث این بودبعضی ژل گونه ایناتزریق میکنن منم زنداداشم میزنه هم ژل گونه هم لب درکل قیافش بدنیست ودل نشینه به شوهرم گفتم زنداداشمم میزنه وشوهرم درجواب گفت به هرحال ترکیب صورتش قشنگه وقدوبالا داره 

من خودم قیافم خوبه ولی بهم برخوردمیدونید احساس کردم باغرض ورزی این حرفوزد چون تولدش تبریک نگفتم میخواست حرصم دربیاره خیلی دلم شکست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اینو گوشه ذهنت نگهدار توم به خودت برس مردا برای زن خودشون بده اینکارا و پول ندارنولی برا بقیه ...

اره میگه بدم میادازین کارا بعد اون کسی که اینکاروکرده میگن خوشگله به هرحال. بهش میگم منم ازین کارا کنم خب قیافم تغییرمیکنه خیلی قشنگترمیشم 

ازش میترسم همیشه دعوا راه میندازه بنظرت بهش پیام بدم وحرفمو بهش بزنم که حرفت اصلا قشنگ نبود

نه اصلا برات مهم نباشه 

توم شروع کن به خودت برس و جبران کن از جیبش

پرورده کوردم❤
بخداحتی نمیزاره یه مو رنگ کنم یا کوتاه کنم موهامو یه ذره باردارم موی بلندسختمه

ایشالله بسلامتی نی نی بیاد بغلت 

ولی مردا همیشه اولش برای کارای زیبایی مخالفت میکنن 

بعدش که نتیجه رو میبینن خوششون میاد 

پرورده کوردم❤