2777
2789
عنوان

گریه شدید بچه یک ساله در خواب 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 80 پست
باورت میشه توی این یک سال هیچ وقت اینجوری نبوده نمیدونم بخدا الان داره تو خواب هق هق میزنه

عزیزم بچه های من رفلاکس داشتن ،تو خواب اینجوری میشدن 

البته جیغ و گریه نبود ،ناله میکردن

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارو دکتر بهش داد میدم دندون تا حالا دوتا دراورده اما انقد اذیت نکرده

پس درد دندونشه. از اون دندونای سیلیکونی ها نداری؟ بذار یخچال خنک باشه بعد بذار روی لثه هاش . اگه آروم شد از درد دندونه. الکی هم دارو نده

ن فیلم تلویزیونی

الان بنظرت اینجا جای مزه پرونی؟ یا فکر میکنی خیلی با نمکی من نصف شبی تا مرز فروپاشی روانی بخاطر گریه های بی امان بچم رفتم حوصله شما رو ندارم لطفا برید بیرون ممنون

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤

توی خواب یهو میپره؟ ینی بدن یهو تکون میخوره و بیدار میشه؟ اگه اینجوریه احتمالا مربوط به تکامل مخچه هست. چون توی این سن بدنشون داره آماده میشه که شروع به راه رفتن بکنن و برای حفظ تعادل باید اول مخچه کامل بشه. پسر من هم یازده ماهشه هی از خواب میپره. 

شاید گرمشه گلمخودسر هم دارو نده چرا استامینوفن دادی دیگه اینکارو‌نکن حس کردی جاییش درد میکنه گریپ می ...

باشه عزیزم ممنون نه اتفاقا خونمون خنکه نه گرمه نه سرد

کاری به گفته ایشون ندارم ،ولی بچه من از ۷،۸ ماهگی از یه پیام بازرگانی میترسه و وحشتناک جیغ میزنه.. ت ...

درسته

پسر من هم از قیافه رامبد جوان و اِبی می‌ترسید.

این دوتا رو میدید وحشت زده فرار می‌کرد و گریه میکرد

ان شاالله که دیگه نمیپره از خواباما این دفعه چونه ش رو ماساژ بده ، با دو تا انگشتات از بیرونیعنی لثه ...

ممنون گلم چشم حتما اره مشکلی نداشت

2810